Maria Ilioiu s-a despărțit de iubit, după 5 ani. "Nu-l mai pot accepta în viața mea"

Publicat pe

Maria Ilioiu, celebra ispită de la Insula Iubirii, s-a despărțit de iubit, după 5 ani de relație. Deși nu este prima dată când cei doi iau această hotărâre, de data asta, susține vedeta, decizia ei este definitivă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

După o relație de 5 ani, cu suișuri și coborâșuri, cu despărțiri și împăcări, Maria Ilioiu s-a despărțit de iubit, iar de data aceasta pare că decizia ei este definitivă. Acum 4 luni fosta ispită de la Insula Iubirii își anunța fanii de pe instagram, prin intermediul unu mesaj criptic, că s-a despărțit de iubit, însă, iată, acum a făcut-o cu subiect și predicat.

Maria Ilioiu s-a despărțit de iubit, după 5 ani. "Nu-l mai pot accepta în viața mea"Maria Ilioiu s-a despărțit de iubit, după 5 ani. "Nu-l mai pot accepta în viața mea"

Maria Ilioiu s-a despărțit de iubit

În ultima perioadă, viața de cuplu a Mariei Ilioiu pare să fi fost un adevărat roller coaster, fiecare despărțire de iubit fiind urmată de o împăcare. Acum însă, ea este decisă să pună capăt relației cu iubitul ei. Într-un interviu pentru Antena Stars, fosta vedetă de la Insula Iubirii și de la Bravo, ai stil! Celebrities a mărturisit că nu mai este cale de împăcare.

'O să fie definitiv, o să vedeți. Deja au trecut trei săptămâni, aproape o lună și l-am uitat, să-ți zic sincer, este ca și cum nici măcar n-a fost o relație de cinci ani de zile. Nici mie nu-mi vine să cred. Noi am tot fost, ne tot împăcam, ne despărțeam, asta era viața noastră, dar de data asta simt eu că nu-l mai pot accepta în viața mea', a declarat Maria Ilioiu la Antena Stars.

Citește și: Cum arată Maria Ilioiu de la 'Bravo, ai stil! Celebrities' după ce și-a „topit' buzele / Imagini din timpul intervenției estetice!

Citește și: Cine este Maria Ilioiu de la 'Bravo, ai stil! Celebrities'. Are un trecut controversat în televiziune

Citește și: Antonia, primul pictorial alături de fiica ei, Maya: „Nu a fost ușor să fiu implicată de la distanță în viața ei'/ EXCLUSIV

Citește și: Irinel Columbeanu, primele declarații despre despărțirea dintre Monica Gabor de Mr. Pink:„Într-un cuplu…’/ EXCLUSIV

Citește și: Oana Cuzino pleacă de la PRO TV.Emisiunea „Ce se intâmplă doctore’ iese din grilă

A pierdut procesul cu „clinica vedetelor'

În ultima vreme, viața Mariei Ilioiu a fost dată peste cap după ce, anul trecut, a fost desfigurată de un tratament cosmetic. Anul trecut, în urma unui banal tratament cosmetic, Maria Ilioiu s-a ales cu cicatrici. Fosta ispită de la Insula Iubirii s-a confruntat cu probleme grave după un peeling chimic pe care și l-a făcut la nivelul feței. Atunci, aceasta a făcut turul televiziunilor, unde a prezentat dovezile, acuzând medicii de la „clinica vedetelor' din București că au desfigurat-o. După mai bine de un an de la incident, instanța a decis, însă nu i-a dat câștig de cauză…

Între timp însă, tenul Mariei Ilioiu s-a vindecat perfect și, se pare, acele răni apărute în urma tratamentului nu au fost decât rezultatul faptului că vedeta nu a respectat indicațiile medicilor și, la scurt timp după peeling, s-ar fi expus la soare.

În concluzie, Maria Ilioiu a fost executată silit, după ce instanța a dat câștig de cauză „clinicii vedetelor'. Mai mult, fosta ispită de la Insula Iubirii a fost somată de clinica respectivă să-și retragă acuzațiile emise în spațiul public cu privire la intervenția suferită cu un an în urmă.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter