Cine este Maria Ilioiu de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Are un trecut controversat în televiziune

Publicat pe

Fosta ispită de la 'Insula iubirii', Maria Ilioiu, este acum concurentă la 'Bravo, ai stil! Celebrities'. Tânăra își dorește să demonstreze că știe să se îmbrace și vrea să impresioneze jurații din emisiune.

A fost o surpriză pentru telespectatori atunci când s-a aflat că Maria Ilioiu va participa la Bravo, ai stil! Celebrities, mai ales că ea lucra la un post concurent. Fosta ispită de la 'Insula iubirii' a lăsat Thailanda pentru platourile de la filmare de la Kanal D.

Maria Ilioiu nu mai vrea să vrăjească bărbații de la Insula iubirii, ci își dorește să vrăjească cei trei jurați de la Bravo, ai stil! Celebrities cu ținutele sale.

'Vreau să mă cunoașteți exact așa cum sunt. Vreau sa demonstrez cine sunt și ce pot! Sunt sinceră, fidelă, iubitoare, pasională și vehementă!', a declarat Maria Ilioiu

Maria Ilioiu aspiră la titlul de cea mai stilată celebritate din țară și este cunoscută publicului din România ca fiind cea mai carismatica concurentă în unul dintre cele mai urmărite reality show-uri televizate, 'Insula iubirii'. Tânăra spune despre această nouă experiență în cariera sa, din postura de concurentă la Bravo, ai stil! Celebrities, că își va demonstra calitățile vestimentare, apărându-și opiniile cu orice preț în ceea ce privește alegerile sale în materie de styling. 

Roșcata are 29 de ani și are o afacere a sa. Pe lângă trecutul controversat în televiziune, Maria Ilioiu are un magazin de haine.

Citește și: Maria Ilioiu, ispita de la INSULA IUBIRII, i-a spus adio iubitului: „Nu a știut să întrețină dragostea!' / Ce-a făcut roșcata cu inelul de logodnă

FOTO: Facebook, Instagram

Cine este Maria Ilioiu de la 'Bravo, ai stil! Celebrities'. Are un trecut controversat în televiziuneCine este Maria Ilioiu de la 'Bravo, ai stil! Celebrities'. Are un trecut controversat în televiziune
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter