Cine este Ruby, de la Survivor. Cântăreața își lasă acasă iubitul și pleacă în Republica Dominicană

Publicat pe

Cine pleacă ultimul stinge lumina', este o veche vorbă din popor, care, întâmplător, i se potrivește lui Ruby din toate punctele de vedere. Cântăreața care luna asta împlinește 31 de ani speră să iasă învingătoare și să plece ultima de la Survivor România.

Ruby este una dintre cele mai colorate apariții din industria muzicală, atât prin atitudine, cât și prin lookul distinct și faimoasele tatuaje. Interpreta a numeroase hituri va pleca în Republica Dominicană pentru a participa la Survivor România, având experiență în reality show-uri, după ce a fost printre finaliști atât la 'Sunt celebru, scoate-mă de aici', cât și la 'Asia Express'.

Cine este Ruby, de la Survivor. Artista se bazează pe psihicul puternic în competiție

Pe numele real Ana Claudia Grigore, Ruby a lansat o serie de piese de succes și a susținut zeci de concerte internaționale. Primul ei disc single, „Touch Me' (2010), s-a bucurat de succes nu numai în România, ci și în străinătate. Au urmat piese precum 'Miracle of Love', „Stinge lumina', „Băiat de bani gata' (feat Pacha Man), „De la distanță', „Condimente', „Tata', „Rochia mea', lista pieselor fiind una impresionantă, iar Ruby devenind una dintre cele mai valoroase și prolifice artiste din România. A impresionat, de asemenea, în reality-show-uri de succes, unde și-a demonstrat tenacitatea, ambiția și puterea de adaptare. La „Survivor Romania' o aduce dorința de a-și testa limitele, precum și bucuria de a răspunde unor provocări uriașe.

'Sunt hotărâtă, ambițioasă, mă bazez mult pe descărcarea de adrenalină și pe faptul că îmi place să îmi duc misiunile la bun sfârșit. Pentru orice recompensă, oricât de mică, va merita să lupt din toate puterile. Sunt convinsă că psihicul mă va ajuta cel mai mult în această încercare', spune Ruby despre calitățile pe care mizează în competiție.

Ruby îl lasă acasă pe iubitul ei, Adrian Robert, cu care are o relație de șapte ani.

Cine este Ruby, de la Survivor. Cântăreața își lasă acasă iubitul și pleacă în Republica DominicanăCine este Ruby, de la Survivor. Cântăreața își lasă acasă iubitul și pleacă în Republica Dominicană

Foto: Instagram

Citește și: Ioana Ginghină are un nou iubit, la şase luni de la divorţ: „A avut grijă de mine…'

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter