Cine este Mădălina Bellariu Ion, ispita lui Jude Law din "Tânărul Papă". Superba româncă va juca în "Sacrificiul"

Publicat pe

Mădălina Bellariu Ion este, deocamdată, mai puțin cunoscută în România, însă actrița i-a dat replica lui Jude Law în „Tânărul Papă”. Curând, aceasta va putea fi văzută în serialul „Sacrificiul”!

Mădălina Bellariu Ion (28) are o frumusețe surprinzătoare, ce amintește de actrița Monica Bellucci, dar și un CV impresionant, ce a culminat cu apariția în faimosul serial Tânărul Papă, unde i-a dat replica lui Jude Law.

Actrița a fost mai întâi remarcată în videoclipul lui Randi, „Prietena ta', dar a jucat și în Italia, și la Bollywood, ulterior fiind distribuită în serialul regizat de Paolo Sorrentino și difuzat pe HBO. Ea este cea care, într-una dintre scene, a încercat să-l ispitească pe „Tânarul Papă', cu o discuție despre existenţa lui Dumnezeu.

Noul sezon al serialului produs de Ruxandra Ion, intitulat „Sacrificiul: Alegerea', va reveni în luna februarie cu multe surprize, incusiv în privința castingului. Actualei distribuții i se va alătura și Mădălina Bellariu Ion, care va juca rolul unei tinere îndrăgostite de dans, scrie spynews.ro.

Mădălina Bellariu Ion, despre Jude Law

În cadrul unei emisiuni la Kanal D, Madalina a povestit despre experiența trăită alături de Jude Law pe platourile de filmare ale serialului „Tânărul Papă”:

Când agentul meu m-a sunat să-mi dea vestea cea mare, nu mi-a venit să cred. Am dat trei probe cu directorul de casting înainte de întâlnirea finală cu regizorul Paolo Sorrentino. A fost foarte uşor să lucrez cu Jude, fiindcă era foarte relaxat. El a fost cel care a venit la mine să repetăm scenele, înainte de filmări. În pauze, am discutat despre Transilvania şi despre cât de mult i-a plăcut România. Experienţa de actorie alături de el m-a făcut să realizez cât de important este să rămâi modest, aşa cum este Jude. După primele minute în care l-am cunoscut, am şi uitat că stau de vorbă cu un star, povestit Mădălina Bellariu Ion. 

Foto: Facebook, Profimedia

Cine este Mădălina Bellariu Ion, ispita lui Jude Law din "Tânărul Papă". Superba româncă va juca în "Sacrificiul"Cine este Mădălina Bellariu Ion, ispita lui Jude Law din "Tânărul Papă". Superba româncă va juca în "Sacrificiul"
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter