De ce refuză Bianca Drăgușanu să participe la Survivor. „Nici pentru 100.000 euro pe zi”

Publicat pe

Bianca Drăgușanu a primit o ofertă care pentru unele persoane ar fi de nerefuzat! În timp ce mulți visează să ajungă în competiție, vedeta a refuzat să participe la Survivor. Deși nu este străină de emisiunile TV, Bianca a explicat de ce nu vrea să plece în Republica Dominicană.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu a spus un „Nu' răspicat unei oportunități la care mulți visează. Blondina a fost invitată să participe la Survivor, însă a refuzat vehement. Iată și motivul pentru care nu vrea să intre în competiția din Republica Dominicană.

De ce refuză Bianca Drăgușanu să participe la Survivor. „Nici pentru 100.000 euro pe zi'De ce refuză Bianca Drăgușanu să participe la Survivor. „Nici pentru 100.000 euro pe zi'

Bianca Drăgușanu nu vrea să participe la Survivor

Datorită faimei pe care o are, Bianca Drăgușanu este foarte selectivă atunci când vine vorba de semnarea unui contract. Vedeta nu acceptă orice apariție televizată și nu acceptă participarea la orice emisiune tip concurs. Ba chiar Bianca nu mai apare pe micile ecrane dacă nu este plătită.

S-a ajuns într-o etapă când foarte rar se mai dau bani pentru aparițiile tv. Eu nu fac muncă voluntară, nu mai merg nicăieri dacă nu sunt plătită. Am ce face cu timpul meu', a spus Bianca Drăgușanu pentru impact.ro.

Citește și: Ce dietă ține Bianca Drăgușanu:

Citește și: Momente de panică pentru Bianca Drăgușanu, după ce și-a pierdut fiica în parc:

Citește și: Cum se înțeleg Cristina Ciobănașu și Ruxandra Ion, mama ei adoptivă, la filmări:

Citește și: Alina Vidican și Claude Senhoreti fac nuntă cu sarmale, în Miami.

Blondina a fost întrebată dacă nu ar vrea să participe la una dintre cele mai celebre competiții, și anume Survivor. Ei bine, Bianca a refuzat deoarece nu poate lăsa confortul de acasă pentru condițiile în care ar sta în Republica Dominicană.

„Am fost invitată la Survivor, ca și concurentă. Nici pe 100.000 euro pe zi nu aș merge. Niciun ban nu m-ar face să renunț la confortul meu. Eu am și bani și faimă. De ce să mă chinui să dorm pe jos?', a mai adăugat Bianca.

Vedeta a explicat că singura condiție pe care o are pentru participarea la concursuri este să poată avea aparițiile impecabile pe care le afișează de fiecare dată: „Aș spune da unui show în care să stau în tocuri de 12 centimetri, nu unul în care să urinez prin tufișuri'.

Debutul Biancăi Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a început să devină din ce în ce mai cunoscută din momentul în care s-a afișat la brațul lui Cătălin Botezatu. Însă înainte de a fi „blonda lui Bote', vedeta a participat la un reality-show.

Blondina nu este străină de tot ce înseamnă concursuri televizate. Aceasta a participat la emisiunea „Atracție imposibilă', la Euforia TV, un reality-show asemănător Big Borther. Până atunci, Bianca se făcuse cât de cât remarcată la prezentările de modă.

În 2009, Cătălin Botezatu se afișa oficial alături de Bianca Drăgușanu și anunța că cei doi formează un cuplu. După această perioadă benefică pentru cariera ei, blondina a fost asistenta lui Dan Capatos. Bianca Drăgușanu a devenit din ce în ce mai cunoscută, iar aparițiile ei la TV au fost din ce în ce mai dese. Bianca Drăgușanu a surprins, însă, pe toată lumea când a acceptat să participe la Asia Express.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter