Tatăl Simonei Halep, despre logodna fiicei lui cu Toni Iuruc: „Nunta va fi o surpriză și pentru noi”

Publicat pe

Simona Halep și Toni Iuruc au organizat o petrecere pentru a sărbători faptul că sportiva a acceptat inelul de logodnă. Petrecerea a avut loc în casa lor din Izvorani, iar invitații s-au distrat pe cinste. Tatăl Simonei Halep, Stere Halep, a vorbit despre nunta fiicei lui, precizând faptul că marele eveniment va fi o surpriză.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Simona Halep a dezvăluit, în urmă cu două săptămâni, că a primit inelul de logodnă de la Toni Iuruc, omul de afaceri care îi este iubit de doi ani și că a spus un „DA' din toată inima. Așa cum cere tradiția la machedoni, acest mare eveniment din viața jucătoarei de tenis trebuia celebrat. Drept urmare, cei doi au organizat o petrecere în weekend și au fost invitați doar familia și prietenii foarte apropiați.

Tatăl Simonei Halep, despre logodna fiicei lui cu Toni Iuruc: „Nunta va fi o surpriză și pentru noi'Tatăl Simonei Halep, despre logodna fiicei lui cu Toni Iuruc: „Nunta va fi o surpriză și pentru noi'

Simona Halep a radiat de fericire și a purtat o rochie roșie, cu umărul la vedere și sandale cu toc înalt. În plus, sportiva și Toni Iuruc au strălucit împreună, fiind vizibil cu ochiul liber că se iubesc cu adevărat. Pe de altă parte, și decorul de la petrecere a fost unul superb, perfect pentru o petrecere de vară. Punctele de atracție au fost piscina și masa aranjată, în linie dreaptă, pe care au fost puse sfeșnice de cristal, flori albe și o față de masă verde.

Citește și: Simona Halep şi Toni Iuruc, petrecere tradiţională de logodnă.Cum au sărbătorit

Citește și: Alina Vidican și Claude Senhoreti fac nuntă cu sarmale, în Miami.Când va avea loc evenimentul

Citește și: Ce dietă ține chef Cătălin Scărlătescu, după ce a slăbit:„Continui să mănânc cartofi prăjiți'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a început relația dintre Daniel Pavel și iubita sa, Marina:„Ne-am cunoscut cand eu aveam 19 ani'

Stere Halep, despre petrecerea dată de Simona Halep și Toni Iuruc

La petrecerea organizată de Simona Halep și Toni Iueuc pentru a sărbători logodna au fost prezenți părinții lor, viitorii nași, precum și verișori și prieteni apropiați ai acestora. Eveminetul a durat până seara târziu. În plus, invitații le-au adus flori și câte un cadou celor doi îndrăgostiți. Inițial, s-a speculat că evenimentul ar fi fost, de fapt, o cununie civilă, dar tată Simonei Halep, Stere Halep, a dezvăluit că jucătoarea de tenis n-ar fi ascuns un așa important eveniment din viața ei.

Nu a fost nicio cununie. Ce s-a scris a fost neadevărat. Simona face totul pe față și nu ar fi ascuns acest moment din viața ei. Ar fi anunțat, așa cum a anunțat și logodna. A fost o petrecere între familii, au venit părinţii lui Toni și viitori nași. Așa se face la noi, la machedoni, înainte de cununia civilă', a spus Stere Halep, tatăl Simonei Halep, pentru clik.ro.

Ce spune tatăl Simonei Halep despre viitoarea nuntă a fiicei lui

În continuare tatăl Simonei Halep a vorbit despre cununia civilă și nunta, două evenimente importante care urmează să aibă loc în viața fiicei lui. Ei bine, acesta nu a putut să ofere foarte multe detalii, spunând că nici el nu dispune de astfel de informații. Pe de altă parte, Stere Halep a vorbit și despre starea de sănătate a sportivei și a spus că Simona Halep urmează tratamentul la picior și că se reface.

Despre cununie și nuntă nu știu să vă spun nimic, va fi o surpriză și pentru noi. Știu ei detaliile astea. În rest, Simona este bine, urmează în continuare tratamentul la picior, se reface ușor, ușor. Bineînțeles că ne dorim și nepoței”, a mai declarat Stere Halep, pentru sursa citată anterior.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter