Cum a început relația dintre Daniel Pavel și iubita sa, Marina: „Ne-am cunoscut cand eu aveam 19 ani”

Publicat pe

Daniel Pavel și Marina, iubita sa, au stat departe unul de celălalt, timp de șapte luni, cât timp prezentatorul a fost plecat în Republica Dominicană. Aceștia au avut și prima apariție la televizor împreună, moment în care au povestit cum a început relația lor de iubire.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Daniel Pavel a fost îndrăgit de toți telespectatorii Kanal D câtă vreme a prezentat Survivor. Iar după ce s-a întors din Republica Dominicană, acesta a vorbit despre experiența pe care a trăit-o acolo timp de șapte luni, dar și despre viața personală.

Cum a început relația dintre Daniel Pavel și iubita sa, Marina: „Ne-am cunoscut cand eu aveam 19 ani'Cum a început relația dintre Daniel Pavel și iubita sa, Marina: „Ne-am cunoscut cand eu aveam 19 ani'

Daniel Pavel și iubita sa, Marina, au avut prima apariție televizată împreună. Cei doi au povestit cum s-au cunoscut și cum a început relația lor.

Cum a început relația dintre Daniel Pavel și iubita sa

Se pare că vorba „nu se știe niciodată de unde sare iepurele' este adevărată. Daniel Pavel și iubita sa confirmă această teorie cu povestea lor de dragoste. Aceștia au apărut pentru prima dată împreună la televizor și au povestit cum s-au cunoscut.

Citește și: Cum arată fiul prezentatorului Daniel Pavel de la Survivor.

Citește și: Boala de care suferă Daniel Pavel la Survivor:

Citește și: Cosmin Stanciu s-a despărțit de iubită, după Survivor.

Citește și: Liviu Teodorescu și Iulia s-au căsătorit religios!

Între Daniel Pavel și Marina există o diferență de vârstă, dar aceasta nu a fost niciodată un impediment în relația lor. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când ea avea doar 19 ani și participa la un concurs de lectură. Soarta a făcut ca Daniel Pavel să fie jurat în cadrul acelui concurs.

Sunt mândră de el. Am învățat de la el multe lucruri. Ne-am cunoscut când eu aveam 19 ani, este mentorul meu, este iubitul meu', a spus Marina, la Teo Show.

Ne-am cunoscut într-o bibliotecă. Eram într-un juriu cultural al unei asociații din București și auzisem că un grup de tineri de la o universitate din Sibiu prezintă niște lucrări și am făcut o jurizare acolo. Una dintre concurente, cea care a și câștigat, era Marina. Nici nu știam câți ani are, nici nu știa câți ani am eu, nu mai conta. I-am cerut numărul de telefon. Nu a fost ușor și cu numerele de telefon, pentru că încet, încet s-a construit'.

S-a lăsat greu și încă este un mister pentru mine, ca marea. Eram ofițer de marină, o nebunie de sincronicități. Întotdeauna ne-am mutat unul după altul, au fost lupte, cum a fost și acum în Dominicană. Și își revalidezi iubirea, îți reconsolidezi iubirea. E foarte mult despre arta compromisului, fără să te compromiți principial pe tine, dar acel „lasă de la el', „lasă de la ea', aceste lucruri sunt vitale', a adăugat Daniel Pavel.

Dar și acceptarea, acceptarea persoanei de lângă tine. Îl cunoști, îi știi toate bunele și relele și le accepți si le iubești', a mai spus Marina.

„Daniel, tu dorul meu îl porți'

Bineînțeles că cei doi și-au dus dorul în timpul în care Daniel Pavel era plecat în Republica Dominicană. Însă acesta a mai fost alinat prin convorbirile telefonice.

Marina a mărturisit că nu i-a fost greu cât timp Daniel Pavel a fost plecat deoarece au putut comunica tot timpul.

Când îl iubești pe Daniel, nu e greu, nu e greu deloc. Șapte luni și jumătate au trecut, nu le-am simțit. Ne-am văzut în fiecare zi, am vorbit în fiecare zi', a spus Marina.

Gândește-te că noi am fost așa de șapte ani, șapte ani de iubire, șapte ani de relație și întotdeauna ne-am lipsit. Ea mi-a spus o vorbă, e o chestie extraordinară, luată din literatură: «Daniel, tu dorul meu îl porți». E luată de undeva, a fost ca o mantră așa', a adăugat Daniel.

Când au fost întrebați dacă ar mai trece prin această experiență, Marina a mărturisit că ar lua atitudine și ar pleca în Republica Dominicană cel puțin pentru o vacanță.

Marina: Aș pune probabil piciorul în prag și i-aș spune „vin cu tine'… Pentru o mică vacanță.

Daniel Pavel: S-ar fi putut de la un punct încolo, însă a fost job-ul ei, a fost nevoie să își securizeze un job la Viena. Să vedem cum va fi, vom fi împreună măcar o vreme.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter