Liviu Teodorescu și Iulia s-au căsătorit religios! Primele imagini de la nuntă

Publicat pe

După ce au spus un „DA' convins la Starea Civilă, în urmă cu câteva săptămâni,  Liviu Teodorescu și Iulia s-au căsătorit religios în acest weekend. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste încă din liceu și sunt împreună de 10 ani. La petrecerea de nuntă au participat mai multe vedete de la noi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Liviu Teodorescu și Iulia trăiesc o frumoasă poveste de dragoste însă din timpul liceului și sunt împreună de 10 ani. Acum câteva săptămâni, cei doi s-au căsătorit civil, iar acum a venit timpul să își unească detinele și să își promită iubire veșnică și în fața lui Dumnezeu. Liviu Teodorescu și Iulia au publicat pe Instagtam, la Insta Story, mai multe filmulețe de la nunta lor.

Liviu Teodorescu și Iulia s-au căsătorit religios! Primele imagini de la nuntăLiviu Teodorescu și Iulia s-au căsătorit religios! Primele imagini de la nuntă

Fericirea și emoțiile care i-au încercat pe Liviu Teodorescu și Iulia în ziua nunții lor au fost vizibile. Artistul a îmbrăcat un cosmtum alb, iar Iulia a avut o rochie de mireasă absolut superbă, tot albă, desigur. Cei doi miri s-au distrat pe cinste și s-au bucurat să fie înconjurați de persoanele dragi. În plus, din imaginile publicate de cei doi pe Instagram, putem admite că distracția a fost una pe cinste.

Citește și: Cum a fost cucerită Alexandra Stan de soțul ei:„Când era consilierul meu…'/ EXCLUSIV

Citește și: Drama actriței Anca Dinicu, alias Gina Felea din Băieți de Oraș:„Am intrat în depresie, nu puteam să…'/ EXCLUSIV

Citește și: Giani Kiriță s-a împăcat cu fosta iubită.Femeia este de vârstă apropiată cu fiica lui

Citește și: De ce nu a participat Georgiana Lupu la finala Survivor:„Mulți au fost măgari cu mine'

Liviu Teodoresc și Iulia s-au căsătorit religios

Liviu Teodorescu și Iulia au radiat de fericire în ziua nunții lor, iar seara s-au distrat pe cinste în compania invitațiilor. Ei bine, aflați că pe lista de invitați s-au aflat și mai multe vedete foarte cunoscute de la noi, printre care Amna, Ana Baniciu, Dorian Popa, Theo Rose, Connect-R sau Ruby. În plus, Theo Rose și Connect-R au fost doi dintre artiștii care au întreținut atmosfera la petrecere și i-au bucurat pe invitați cu vocile lor.

De asemenea, având în vedere că Liviu Teodorescu are una dintre cele mai frumoase voci de la noi, nu putea să nu cânte și la propria nuntă, nu-i așa? În imaginile publicate pe rețelele sociale, se vede cum mirele i s-a alăturat lui Connect-R și au făcut un duet excepțional.

Liviu Teodorescu și Iulia sunt împreună din liceu

Liviu teodorescu a povestit, la un moment dat, că povestea de dragoste dintre el și Iulia a început încă din liceu, când el s-a străduit s-o cucerească pe cea care recent i-a devenit soție. „A început în liceu, când am decis să îi spun că simt ceva pentru ea. S-a lăsat super greu, mi-a dat bătăi de cap și m-a făcut să sufăr, dar după am devenit superstar și a fost simplu', a spus Liviu Teodorescu.

Totul a început cu conștientizarea faptului că el voia să-mi fie mai mult decât un simplu prieten. E băiat deștept, s-a prins că am un spirit al proprietății foarte dezvoltat și m-a șantajat emotional. Mi-a spus că, dacă nu îi înțeleg sentimentele, nu mai putem fi nici măcar prieteni. Eu i le înțelegeam, dar nu i le împărtășeam. Cu greu am acceptat să fim împreună', povestea Iulia, soția lui Liviu Teodorescu.

Sursa Foto: Instagram

 
Libertatea.ro
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă