Mike Mitchell a murit. Actorul din Gladiatorul a fost găsit fără suflare, pe o barcă

Publicat pe

Actorul Mike Mitchell, în vârstă de 65 de ani, a murit. Trupul neînsuflețit a fost găsit pe o barcă de agrement în Fethiye, Turcia, locul în care actorul din filmele „Gladiatorul' sau „Braveheart' se afla în vacanță.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Actorul de origine scoțiană, Mike Mitchell, devenit cunoscut în urma rolurilor din filmele „Gladiatorul' și „Braveheart' a murit. Trupul neînsuflețit al acestuia a fost găsit duminică, pe data de  25 iulie, într-un port de agrement din districtul Fethiye, în sud-vestul Turciei. Potrivit unui raport al DHA (Agenția de Știri Demirören), Mike Mitchell se afla în vacanță atunci când a murit.

Citește și: Drama actriței Anca Dinicu, alias Gina Felea din Băieți de Oraș: „Am intrat în depresie, nu puteam să…”/ EXCLUSIV

Citește și: Cine a fost marea iubire a Mirabelei Dauer: „Din păcate, a murit, dar…”

Citește și: Florin Piersic, aplaudat la TNB cu lacrimi în ochi, după un an de absență. Gestul emoționant al nepotului său de 5 ani

Citește și: Drama care a marcat-o pe „Gianina' din Las Fierbinți: „L-au nenorocit, după două luni de comă a murit'

Bărbatul și-a pierdut viața în urma unui atac de cord, în timp ce făcea un duș în portul din Fethiye. Directorul portului, Burak Ardahan, a constatat că actorul Mike Mitchell a petrecut mult timp în duș, motiv pentru care s-a dus să verifice starea acestuia și a constatat că a murit. Directorul portului a sunat de urgență la Salvare, iar specialiștii au declarat decesul.

Mike Mitchell a murit. Actorul din Gladiatorul a fost găsit fără suflare, pe o barcăMike Mitchell a murit. Actorul din Gladiatorul a fost găsit fără suflare, pe o barcă

Mike Mitchell a murit în condiții tragice

Corpul lui Mike Mitchell a fost transferat la Institutul de Medicină Legală din Mugla, unde va fi supus autopsiei, iar Poliția a început o investigație. Cu toate acestea, un atac de cord pare să fie cauza morții sale, potrivit informațiilor existente în presa internațională. După ce jurnaliștii de la TMZ au raportat faptul că Mike Mitchell a murit, manager-ul acestuia a oferit o declarație pentru publicația cu pricina.

„A fost foarte greu de crezut… moartea subită a unui actor de talie internațională pe care l-am reprezentat, o persoană cinstită, un actor adevărat, un prieten adevărat. Dragul meu prieten, ne-ai întristat profund.

Am fost întotdeauna onorat să fiu managerul tău. Îi doresc răbdare soției tale, draga Denise Mitchell, și copiilor tăi. Să te cunosc și să îți câștig prietenia a fost de neprețuit. Dormi în lumină. Odihnească-se în pace', a transmis reprezentatul lui Mike Mitchell, la scurt timp după ce a aflat că a murit.

Cine a fost Mike Mitchell

Conform informațiilor existente în mediul online, Mike Mitchell și-a început cariera în calitate de culturist și a câștigat premii importante în acest domeniu, precum Mr. Universe. A concurat pentru titlul de Cel mai Puternic Bărbat al Marii Britanii, iar în 2010 a primit cea mai înaltă distincție din partea Federației Mondiale de Fitness: Premiul Legenda Vie.

Cariera sa cinematografică și-a atins apogeul odată cu rolurile din filmele „Gladiatorul' și „Braveheart', dar a jucat și în alte producții precum: „City of Hell', „Life on the Line', „One Day Removals, „The Planet' etc.

Sursa FOTO: Captură FOTO „Gladiatorul'.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter