Cine a fost marea iubire a Mirabelei Dauer: "Din păcate, a murit, dar..."

Publicat pe

Mirabela Dauer privește în urmă cu regret și îi pare rău pentru decizia de a întrerupe relația cu bărbatul pe care îl consideră încă „al vieții ei”, deși acesta s-a stins. Cântăreața de 74 de ani regretă că nu a rămas în America, alături de bărbatul care o adora și pe care ea, la rândul său, îl iubea la nebunie și era gata să-l accepte drept al treilea soț.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Au trecut 21 de ani de când s-a terminat povestea lor de dragoste și bărbatul a plecat dintre noi, între timp, dar Mirabela Dauer nu poate uita fericirea pe care i-a adus-o Tudor. Acum regretă că a luat decizia de a pleca din America și de a rupe relația cu acesta, dar speră că îl va revedea cândva, undeva…

Cine a fost marea iubire a Mirabelei Dauer: "Din păcate, a murit, dar..."Cine a fost marea iubire a Mirabelei Dauer: "Din păcate, a murit, dar..."

Cel mai bun bărbat din viața mea a fost iubitul meu. Atunci a fost singura greșeală a vieții mele. Era în America și eu nu am vrut să rămân acolo și s-a spart toată povestea. Care a durat niște ani. A fost cel mai minunat om pe care l-am cunoscut în viața mea.

Dacă eram hotărâtă, eram cea mai fericită femeie de pe planetă. L-am cunoscut în 1996, ne-am despărțit în 2000. Am plecat din America să fac un album, n-am vrut să mai rămân acolo, iar el nu a dorit să vină în România. S-a spart tot. Eu am făcut-o… Mă diviniza.

Și, din păcate, a murit, dar ne vom revedea undeva, cândva. E prima și ultima dată când vorbesc despre el.

Cu el aș fi vrut să mă căsătoresc, a treia oară. Când am aflat că a murit, nu la mulți ani după, m-a amărât enorm. Nu știu ce mă ține în țara asta, dar dragostea de România a fost mai puternică decât marea mea dragoste', a mărturisit Mirabela Dauer în podcastul lui Mihai Morar, „Fain și simplu', de pe YouTube.

Citește și: După 10 ani de căsnicie și doi copii, Elena Gheorghe și soțul ei au un singur motiv de dispută:

Citește și: Adda a aflat de la ce i se trage boala de piele:

Citește și: Vlăduța Lupău și Jador, în ipostaze tandre.

Mirabela Dauer a fost măritată de două ori

Mirabela Dauer s-a căsătorit pentru prima dată la 18 ani, grăbită de ideea de libertate. Mariajul nu a durat însă prea mult. Cinci ani s-a iubit cu Willy Dauer. 

„Eram tineri și nebuni. Voiam să merg la chefuri, tatăl lui chiar i-a zis tatălui meu când s-au cunoscut părinții: „Decât să-ți dau băiatul, nu mai bine îți dau pisicul ăsta?!”. Eram teribil de amuzanți amândoi. Iar noi, eu și Dauer, eram cei mai buni la chefuri, cei mai buni dansatori. Era vesel, eram doi copii tâmpiți.

Când am divorțat, după ce am făcut actele la tribunal, am făcut petrecerea fix la același restaurant la care ne-am căsătorit, eu, el și tata. A fost singura persoană dintre cei apropiați care a venit la înmormântare la tatăl meu. Și m-a sprijinit foarte tare, eu eram devastată', a mai mărturisit Mirabela Dauer.

Artista spune că primul soț a iubit-o extrem de mult, însă ea nu era pregătită pentru a-i întoarce sentimentele. 

 „Omul ăsta m-a iubit foarte tare, dar pentru mine a fost o joacă, nu eram matură deloc. A fost prietenul meu cel mai bun și-i sunt recunoscătoare', a mai spus artista despre fostul ei soț.

A urmat apoi un al doilea mariaj, de data aceasta ceva mai lung. Din 1972 până în 1980 a fost căsătorită cu Dan Traian Popovici, un regizor de montaj din Televiziunea Română, cu care are un copil. Căsnicia lor nu a fost una fericită, iar artista mărturisește că a suferit abuzuri crunte din partea fostului soț.

Mirabela Dauer: „Nu spun Te iubesc, dar îți demonstrez că te iubesc”

Mirabela Dauer a rememorat, în podcastul lui Mihai Morar, și amintiri din copilărie și despre relația cu familia ei.

„Fiind mică, slabă și urâtă, mă strecuram pe gaura cheii, mă dădeai afară pe ușă, intram pe ușă. Eram tenace, lăsați-mă să cânt, e tot ceea ce voiam, nu-mi păsa de bani, să fiu vedetă.

Am făcut gimnastică de performanță, de aceea am rămas mică de înălțime și cu umeri de bărbat. Tata și-ar fi dorit să fiu nevastă, cu copii, la casa mea.

M-a iubit la maximum, culmea este că era deschis la minte, dar avea și mentalitatea acelor vremuri. Sora mea a dorit să fie balerină, tot la fel, n-au lăsat-o. Dar eu am vrut să fiu cântăreață și așa am fost. Părinții mei m-au iubit imens. Și eu sunt pupăcioasă. Nu spun «te iubesc», dar îți demonstrez că te iubesc', s-a confesat celebra cântăreață.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter