De ce nu a participat Georgiana Lupu la finala Survivor: „Mulți au fost măgari cu mine”

Publicat pe

De curând a avut loc marea finală Survivor România 2021, câștigată de Zanni. Foștii concurenți au fost invitați în Republica Dominicană pentru a fi alături de finaliști, mai puțin Georgiana Lupu. Tânăra a vorbit despre competiție și despre foștii ei colegi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

După ce a părăsit competiția Survivor, Georgiana Lupu s-a stabilit în Bacău, loc în care vrea să-și câștige independența. Fosta concurentă a fost implicată în diverse conflicte în perioada competiției. Acum, Georgiana a vorbit despre relațiile în care se află cu foștii colegi, dar și despre lipsa ei din marea finală.

De ce nu a participat Georgiana Lupu la finala Survivor: „Mulți au fost măgari cu mine'De ce nu a participat Georgiana Lupu la finala Survivor: „Mulți au fost măgari cu mine'

„Nu m-au invitat'

După cum se știe, la marea finală Survivor România 2021 au participat și foștii concurenții. Aproape toți au fost invitați în Republica Dominicană, mai puțin Georgiana Lupu. Tânăra a acordat un interviu pentru cancan.ro, chiar în perioada în care trebuia să se afle alături de foștii colegi.

„Cam trebuia să fiu în Republica Dominicană. Nu m-au invitat la finală. Au fost cam toți concurenții. Nu m-a dus la finală pentru că nu m-au chemat, nu că n-am vrut să mă duc'.

Fosta concurentă și-ar fi dorit să se reîntoarcă în Republica Dominicană deoarece, după spusele ei, ar avea câteva lucruri pe care ar vrea să le transmită foștilor colegi.

Georgiana Lupu a explicat că mai ține legătura pe Instagram doar cu o parte dintre foștii concurenți de la Survivor. Pe mulți a preferat să îi lase în urmă deoarece au avut un comportament răutăcios față de ea.

Cu o parte de la Faimoși mai vorbesc pe Instagram… Vorbesc cu care răspund la mesaje. Eu le scriu… nu tuturor pentru că mulți au fost măgari cu mine și nu prea au lăsat loc de bună ziua', ca să zic așa… cu o parte vorbesc. Nu sunt genul de om care să port ură sau ranchiună. Am fost într-o echipă, am trecut prin greutăți împreună, am mâncat cocoș împreună…', a spus Georgiana.

Georgiana a făcut parte din ambele echipe de la Survivor. Astfel, tânăra a putut să vadă care este atmosfera în ambele tabere: „Pentru mine este o realizare foarte mare, i-am cunoscut pe toți îndeaproape și știu cum este fiecare. Mulți erau falși. Îmi susțin ideea că mulți erau falși'.

Citește și: Georgiana de la Survivor, declarații surprinzătoare despre Jador:

Citește și: Drama neștiută a Georgianei Lupu de la Survivor:

Citește și: Cum se simte Cristina Cioran, după ce a născut prematur:

Citește și: Florin Călinescu și-a dat demisia de la Pro TV:

Georgiana, despre Jador și Starlin

În timpul competiției, Jador și Georgiana au avut parte de un conflict, după ce artistul a numit-o „balenă'. Cu toate acestea, tânăra nu simte ură față de cântăreț, ba chiar îl admiră pentru munca pe care o depune.

„Jador stă în oraș cu mine, e din Bacău, de aici, de la mine. Eu nu pot să-l urăsc pentru că a făcut niște realizări în viața asta și este cam un exemplu pentru mine… dar pe de o parte sunt și supărată pe el. Nu am fost așa supărată pe el la început, dar după aceea m-am supărat foarte tare pentru că știam că pot mai mult și din cauza votului lui a trebuit să plec acasă. M-a nominalizat. Acum… nu știu ce a fost la mijloc, ce l-a făcut să spună numele meu… nu am mai intrat în detalii'.

Dar când vine vorba de Starlin, situația stă complet diferit. Fostul concurent a jignit-o extrem de tare pe Georgiana, iar tânăra consideră că nu mai are nimic de discutat cu acesta.

Nu vorbesc. S-a luat de familia mea. Ce să mai vorbesc? Odată ce spui de morți, de familie… să fii sănătos!

„M-a înjurat de morți, de familie… ei nu știu cum e să crești fără familie, că toți sunt ajutați, au mamă, frați… Și când te înjură cineva din familie este foarte dureros pentru ăștia care au crescut fără părinți'.

Georgiana: „M-am simțit dată la o parte'

De multe ori, Georgiana a simțit că nu este dorită în nicio echipă. După cum spune, tânăra este o persoană directă și sinceră. Viața și greutățile prin care a trecut în orfelinate au făcut-o pe Georgiana să fie o fire luptătoare și corectă.

„De la Războinici aproape cu toți. Nu că m-am certat cu toți, ei se băgau unii pentru alții… ca și cum eu n-aș fi făcut parte din echipă. M-am simțit dată la o parte de foarte multe ori, oamenii de acasă au văzut, mi-au dat dreptate, m-au susținut. Eu am fost persoana care întotdeauna am spus lucrurilor pe nume, am spus realitatea… cum e ea, dură, asta este. Și am făcut-o în felul meu pentru că eu sunt o persoană foarte sinceră, viața m-a făcut așa să fiu foarte sinceră pentru că am crescut cu greutăți, am crescut numai în minciuni…M-am certat cu Starlin, cu Musty, cu Albert, cu Marilena…'

Georgiana a mărturisit că cel mare tare era deranjată de țipete sau de momentele în care era adus în discuție tatăl ei.

„Cu care se apropia de mine și-mi țipa în față. Eu nu suport țipetele. Sau să văd că arunci cu lucruri.. zi de mine ce ai de zis, dar nu băga familia în discuții… și mai ales să vorbești despre tatăl meu pentru că pe mine mă doare. E o chestie la care nu mai țin cont de nimic, că sunt camere (de filmat – n.r.), sau că ești tu X' sau Y'. E o furie care pleacă din mine și aia nu poate fi controlată. Atunci când vorbești despre un lucru pe care nu ai cum să-l înțelegi ca să mă ataci pe mine… atunci asumă-ți', a mai spus Georgiana.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter