Georgiana de la Survivor, declarații surprinzătoare despre Jador: „Am rămas șocată”

Publicat pe

Jador este una dintre surprizele celui mai nou sezon Survivor România. Cântărețul a intrat în echipa Faimoșilor și se descurcă bine la probele sportive. Chiar dacă a mai avut mici dispute cu colegii din echipă, Jador a făcut o figură bună la Survivor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Georgiana Lupu a vorbit despre impresia pe care i-a lăsat-o Jador. Ea a mărturisit, la un moment dat, că îl place pe Jador, însă mai mult din punct de vedere fizic.

Georgiana de la Survivor, declarații surprinzătoare despre Jador: „Am rămas șocată'Georgiana de la Survivor, declarații surprinzătoare despre Jador: „Am rămas șocată'

„Mie îmi place de Jador? Nu, nu-mi place de Jador! Nu este genul meu de om. Am rămas șocată într-adevăr, fiindcă eu am făcut o glumă despre el. Am rămas șocată, efectiv a trecut puțin timp și l-am văzut. Am fost și colegi, îl apreciez. Este unul dintre cântăreții mei, din România, de manele, preferați. Nu este genul meu ca om, nu-mi place de el, nu-mi place caracteristic. Nu are nicio treabă cu tiparul meu de bărbat. Îmi place că este caterincos, este de treabă, este sufletist. Este un om care s-a ridicat și a pornit de jos. Pentru asta chiar îl apreciez”, spune Georgiana Lupu, fosta concurentă care a trecut prin ambele echipe de la Survivor, înainte să fie eliminată.

Jador își acuză colegii vor să-l dea afară de la Survivor

Jador consideră că este atacat de către colegii de la Survivor pentru că este un concurent bun și vor ca aceștia să-l înlăture din competiție. Artistul a declarat că vor pleca pe rând acasă, iar el va rămâne să lupte până la final.

„De ce toată lumea dă în mine dacă toată lumea are defecte? Le-aș putea crea o imagine în ultimul hal. Cei care vor da în oameni buni și vor încerca să scoată din echipă oamenii buni, să fie siguri că vor câștiga premiul, vor pleca rând pe rând acasă și rămân eu aici’, a declarat Jador.

„În ultimul timp, majoritatea oamenilor din echipă îmi scot mie defectele în evidență. Știți ce a spus Iisus Hristos? Să arunce cu piatra cei fără de păcat. Care din ei e fără de păcat? Zanni fură și vorbește mai urât decât toți dintre noi. Zanni e un om fără inimă bună, nu are inimă bună.

Citește și: Cine a filmat-o pe Roxana Nemeș de la Survivor, în timpul unei partide de amor. Reacția vedetei după ce a aflat tot

Citește și: Dialog spumos între Alin Sălăjean și Jador la Survivor. Totul a pornit de la Alexandra Stan: „Mânca-ți-aș carnea ta de hoț!'

Citește și: Mama lui Jador, în lacrimi. Ce spune despre prietenia dintre el și Culiță Sterp, la Survivor: „E distant…’

Citește și: Un nou scandal între Jador și Culiță Sterp, la Survivor: „Nimeni nu e șef aici!'

Alexandra Stan este șerpoaică, dacă îți este bine e cu tine, dacă nu e cu celălalt. Nemeș nu-și asumă niciodată dacă pierde sau câștigă tot cu nasul pe sus e. E un om încrezut. Culiță credeam că e fratele meu. Culiță e un trădător, pentru mine e un trădător. Simona, niciun bărbat nu vorbește mai urât cum vorbește Simona’, spune cântărețul.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter