Cum a fost cucerită Alexandra Stan de soțul ei: "Când era consilierul meu..."/ EXCLUSIV

Publicat pe

Nunta secretă a Alexandrei Stan a luat pe toată lumea prin surprindere și încă nu s-au aflat toate detaliile despre cum a început relația cu Emanuel. Artista ne-a vorbit despre cum a cucerit-o bărbatul care i-a devenit soț, precum și ce știa el despre ea înainte să formeze un cuplu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cum te-a cucerit soțul tău? Ce ți-a plăcut la el cel mai mult? Putem spune că a venit să umple și să repare niște goluri, niște probleme pe care tu le aveai din trecut?

În primul rând, cu sinceritatea lui și cu căldura pe care am simțit-o încă de la prima vedere și de la prima întâlnire. I-am simțit bunătatea chiar și atunci când era consilierul meu și mă ajuta să iau anumite decizii. Mai mult, după ce am terminat perioada aceasta de consiliere și am început să vorbim noi, ca doi pretendenți, am descoperit un tip foarte elegant, respectuos, galant. Chiar se vedea că se poartă frumos cu femeile în general și are genul acesta de respect față de femei, nu e deloc bădăran, ba din contră, mi s-a părut ca e foarte credincios, și pentru mine aspectul acesta a contat întotdeauna mult, în toate relațiile mele, nu numai în cele de cuplu, dar și în relațiile de prietenie. E important să împărtășești aceleași credințe.

Cum a fost cucerită Alexandra Stan de soțul ei: "Când era consilierul meu..."/ EXCLUSIVCum a fost cucerită Alexandra Stan de soțul ei: "Când era consilierul meu..."/ EXCLUSIV

Mai mult, el este foarte serios și muncitor, și bineînțeles că m-a cucerit și prin complimentele pe care mi le făcea. A văzut în mine lucruri pe care poate nici eu nu le văd uneori și cred că cel mai important este ca persoana de lângă tine să-ți vadă potențialul, nu numai defectele.

Alexandra Stan: „Nu-mi auzise povestea din gura mea'

El ce știa despre tine, înainte să vă cunoașteți?

Normal că știa lucruri despre mine. Mă cunoștea, mă știa puțin și din presă, ca să zic așa. Dar știa lucrurile prin prisma altora, nu le știa direct de la mine, nu-mi auzise povestea din gura mea.

Citește și: Alexandra Stan, despre petrecerea de nuntă.Cum va arăta rochia de mireasă și cine sunt nașii cuplului / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Alexandra Stan cu soțul, după căsătorie:”Am avut parte de unele discuții. Avem niște principii”/ EXCLUSIV

Citește și: Scandalul dintre Anamaria Prodan și Gigi Becali continuă:„Familia Reghecampf nu se târăște ca tine'

Citește și: Ce spune Alex Velea despre starea lui Fulgy:„Săracul, cred că trebuie să mai fie internat'

Alexandra Stan: „Am stat ore întregi de vorbă'

Ai simțit nevoia să îi povestești ceva anume, despre tine, atunci când a
început povestea voastră de dragoste?

Da, i-am povestit, normal. Oricum nu cred că sunt foarte multe lucruri pe care eu le pot povesti și oamenii să nu le știe deja, pentru că sunt o persoană destul de sinceră, directă, deschisă. Oamenii știu cam tot ceea ce este de știut despre mine, dar, bineînțeles, am ieșit și noi, am stat ore întregi de vorbă, ca să ne cunoaștem, la fel cum fac toți îndrăgostiții la început de drum.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE IULIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursa foto: Oltin Dogaru, Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter