Scandalul dintre Anamaria Prodan și Gigi Becali continuă: „Familia Reghecampf nu se târăște ca tine”

Publicat pe

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Gigi Becali continuă. După ce latifundiarul din Pipera i-a adresat mai multe replici sexiste impresarei, aceasta a răbufnit și a făcut mai multe remarci acide la adresa lui Gigi Becali. Întregul scandal dintre Anamaria Prodan și Gigi Becali a pornit de la un transfer, dar și de la faptul că acesta a spus că Reghe are o amantă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan și Gigi Becali se află în plin scandal, după ce latifundiarul din Pipera a lansat mai multe afirmații potrivit cărora Laurențiu Reghecampf ar avea o amantă răsfățată cu daruri de zeci de mii de Euro. Pe de altă parte, conflictul dintre cei doi a mai luat naștere și în contextul neînțelegerile legate de transferul lui Man la Parma și posibila revenire a lui Laurențiu Reghecampf la FCSB.

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Gigi Becali continuă: „Familia Reghecampf nu se târăște ca tine'Scandalul dintre Anamaria Prodan și Gigi Becali continuă: „Familia Reghecampf nu se târăște ca tine'

Recent, Gigi Becali a făcut mai multe afirmații la adresa Anamariei Prodan. Întrebat dacă s-ar mai împăca, acesta a răspuns extrem de vehement și, într-o manieră sexistă, a dezvăluit că nu, pentru că n-ar avea ce să își mai spună. Anamaria Prodan n-avea cum să rămână indiferentă la cuvintele lui Gigi Becali.

Citește și: Fulgy a pus ochii pe Anamaria Prodan.Ce mesaj i-a transmis impresarei

Citește și: Drama lui Reghe, în plin scandal de divorț cu Anamaria Prodan:”Mama se luptă cu cancerul”

Citește și: Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au sărbătorit separat aniversarea căsniciei. Ce spune despre al doilea copil:„Ne rugăm pentru…'

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei se căsătoresc din nou!Când are loc cununia civilă

Anamaria Prodan îi dă replica lui Gigi Becali

Anamaria Prodan a dorit să îi dea replica lui Gigi Becali după declarațiile cu tentă misogină pe care le-a făcut la adresa ei. Impresara a dezvăluit că ea și Laurențiu Rreghecampf erau „forța și puterea' la Steaua, iar Gigi Becali se simțea în siguranță alături de ei. Anamaria Prodan a ținut să puncteze și faptul că latifundiarul îl diviniza pe Reghe.

Cine e Gigi Becali? La început, toți ne-am uitat și ne-am distrat. După, l-am tolerat. După, l-am compătimit. Următorul pas? Ignoranța! Penibil! Atât de mic și la înălțime și la caracter. Are derapaje cu mine? Ușor cu pianina pe scări, domnule Becali. Eu și Reghe eram forța și puterea de la Steaua. Alături de noi se simțea în siguranță. Când vorbea Reghe, Gigi lua notițe, îl sorbea din priviri. Vorbea cu oamenii din fotbal și spunea ce ‘cita’ de la Reghe. Toți râdeau de el, pentru că stilul lui Reghe e inconfundabil. Vorbește el că-l aduce pe Reghe? Gigi, familia Reghecampf nu linge, măi, unde a scuipat. Nu se târăște, cum te-ai târât tu în fața lui Hagi, a lui Iorgulescu, Pițurcă, Reghecampf. Dacă mai spune prostii, îl dau afară îngerii din biserică!', a declarat Anamaria Prodan, pentru digisport.ro.

Ce a spus Gigi Becali despre Ananaria Prodan

Se pare că Reghe a fost motivul pentru care Gigi Becali și Anamaria Prodan au avut o relație de amiciție pe care latifundiarul, însă, a decis să o rupă. Un alt motiv pentru care Gigi Becali vrea să pună punct legăturii cu Anamaria Prodan este reprezentat de faptul că nu mai are nevoie de ajutorul acesteia. În ceea ce privește transferurile, omul de bază al lui Gigi Becali este Giovanni Becali, nu partenera de viață a lui Laurențiu Reghecampf.

N-am ce să mă împac. Nu vorbesc cu femeile. Vorbeam cu ea că era nevasta lui Reghe. Nu mă interesează. Nu stau să mă cert cu femeile. Un impresar este avocat. Pe mine nu mă deranjează. Eu când vând un jucător, nu-i bag în seamă pe impresari. Eu am nevoie de impresar ca să vând marfa? Eu vând un jucător şi Giovanni negociază salariul. La mine tot timpul nu se bagă impresarul la club‘, a dezvăluit Gigi Becali, citat de Realitatea Sportivă.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter