Oana Roman și Marius Elisei se căsătoresc din nou! Când are loc cununia civilă

Publicat pe

De când au decis să mai acorde o șansă poveștii lor de iubire, Oana Roman și Marius Elisei sunt mai fericiți ca niciodată, iar acest lucru se poate observa și din imaginile pe care cei doi le publică pe rețelele sociale. Totuși, chiar dacă în fața lui Dumnezeu încă sunt soț și soție, Oana Roman a dezvăluit că au în plan ca în această toamnă să se căsătorească din nou.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

După o perioadă tensionată și marcată de certuri, Oana Roman și Marius Elisei au decis să mai dea o șansă dragostei dintre ei. Cu siguranță, cea mai fericită a fost Isa, fiica celor doi, care își dorea cu ardoare să își vadă părinții din nou împreună. Cel care a făcut primul pas spre împăcare a fost Marius Elisei, care nu contenește să o răsfețe pe aleasa inimii sale. Chiar și Oana Roman a mărturist că Marius este parcă și mai romantic acum decât era înainte.

Oana Roman și Marius Elisei se căsătoresc din nou! Când are loc cununia civilăOana Roman și Marius Elisei se căsătoresc din nou! Când are loc cununia civilă

Chiar dacă au divorțat, Marius Elisei și Oana Roman încă sunt soț și soție în fața lui Dumezeu pentru că, spune vedeta, nu au apucat să facă slujba de dezlegare. Totuși, cei doi vor să facă lucrurile ca la carte, așa că au de gând să se recăsătorească și din punct de vedere civil. Marele eveniment va avea loc într-o zi specială.

Citește și: Petre Roman a împlinit 75 de ani! Mesajul Oanei Roman:„Câteodată când mă simt orfană'

Citește și: Marius Elisei s-a schimbat complet după ce s-a împăcat cu Oana Roman.Ce cadou i-a făcut: „Zeița mea'

Citește și: Diana Bart i-a rupt turta fiicei sale.Ce obiecte a ales Amina de pe tavă

Citește și: Cum se înțelege Narcisa Birjaru cu soțul, după 10 ani de căsnicie:„Am întâmpinat destule greutăți'/ EXCLUSIV

Oana Roman și Marius Elisei se căsătoresc iar la Starea Civilă

Nu vă mai ținem în suspans și vă spunem că cei doi au decis să se recăsătorească din punct de vedere civil pe data de 24 septembrie, chiar de ziua lui Marius Elisei. Tot pe 24 septembrie, dar acum 5 ani, Oana Roman și partenerul ei și-au reînoit jurămintele.

Cumva suntem căsătoriți, în fața lui Dumnezeu noi nu am făcut slujbă de dezlegare, încă purtăm verigheta. Nu mai suntem căsațoriți în acte. O petrecere vreau să fac, pe 24 septembrie, de ziua lui Marius. Am mai făcut o așa petrecere acum 5 ani când ne-am reînnoit jurămintele', a spus Oana Roman, la Antena Stars.

Oana Roman: „Vreau să fac un eveniment în aer liber'

Vedeta a mărturisit care sunt planurile lor pentru ziua cea mare și a spus că vrea ca invitații să fie îmbrăcați cât mai simplu, mai ales că evenimentul va avea loc în aer liber. Totuși, Oana Roman este o persoană foarte ocupată, așa că speră ca până pe 24 septembrie să găsească timp să organizeze totul așa cum își dorește.

Între timp vreau să îmi dați idei de locații. Vreau să fac o chestie în aer liber, unde să pun niște baloane, decorațiuni. Vreau ca toată lumea să fie îmbrăcată lejer. Nu vreau mulăciuni, suntem pe câmpenesco-burghezo. Până atunci sper să ma pot mobiliza să organizez o petrecere frumoasă„, a mai mărturisit Oana Roman

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter