Prințul George a împlinit 8 ani! Fotografia publicată de Kate Middleton a cucerit internetul

Publicat pe

Azi, Prințul George, fiul cel mare al Ducilor de Cambridge – Kate Middleton și Prințul William – și, cândva, moștenitor al tronului Marii Britanii, a împlinit 8 ani. Devenită deja o tradiție, fotografia realizată de mama sa a cucerit intenetul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Pe 22 iulie, Prințul George a împlinit 8 ani, iar părinții săi au dat publicității în mediul online o fotografie adorabilă, făcută chiar de către faimoasa lui mamă, pasionată de fotografie. La aproape două săptămâni de la finala CE de fotbal, unde a fost în centrul atenției, dezamăgirea de pe chipul său când a pierdut Anglia devenind imagine virală, George apare zâmbitor și într-o dispoziție de zile mari, în fotografia aniversară. Iar internauților nu le-a scăpat nici cât de bine a început să semene micul Prinț cu tatăl său.

Prințul George a împlinit 8 ani! Fotografia publicată de Kate Middleton a cucerit internetulPrințul George a împlinit 8 ani! Fotografia publicată de Kate Middleton a cucerit internetul

Prințul George, al treilea în linie directă la tronul Marii Britanii

Cu puțin timp înainte de aniversarea fiului cel mare al Ducilor de Cambridge, Ducii de Cambridge au lansat o fotografie a Prințului George, fapt devenit deja tradiție în familie. Puștiul, îmbrăcat într-un tricou polo cu dungi și așezat pe capota unui Land Rover, zâmbește fericit spre cameră, în spatele căreia se afla Kate Middleton, mama lui.

Citește și: Și prințesele sunt mame dure! De ce l-a certat Kate Middleton pe Prințul George, la nunta surorii ei. Puștiul a făcut o năzbâtie teribilă!

Citește și: Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia. Cum arată inelul de logodnă

Citește și: Percheziții acasă la Brigitte și Florin Pastramă. Cuplul, acuzat că ar fi vândut măști contrafăcute

Citește și: Petre Roman a împlinit 75 de ani! Mesajul Oanei Roman: „Câteodată când mă simt orfană'

Citește și: Omar Arnaout, primul câștigător Next Star, se însoară. Cum arată viitoarea lui soție

Fotografia a fost realizată la Anmer Hall, conacul familiei Cambridge, în domeniul Sandringham din Norfolk și în scurt timp a adunat mai bine de 1 milion de aprecieri din partea fanilor.

Prinţul George Alexander Louis de Cambridge s-a născut pe data de 22 iulie 2013, în aripa privată Lindo a Spitalului St. Marys din Londra. Prima apariție publică a fost chiar a doua zi după naştere, pe scările maternităţii, în braţele mamei sale.

Prințul George este cel mai mare dintre cei trei frați și al treilea în ordinea succesiunii la tron după bunicul său, Prinţul Charles, şi tatăl, Prinţul William.

Cei trei copii, Prințul George, Prințesa Charlotte (6 ani) și Prințul Louis (3 ani) sunt văzuți rar în public, însă a devenit deja o tradiție să fie publicate fotografii cu ei la ocazii speciale.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter