Percheziții acasă la Brigitte și Florin Pastramă. Cuplul, acuzat că ar fi vândut măști contrafăcute

Publicat pe

Percheziții de amploare acasă la Brigitte și Florin Pastramă, în această dimineață! Cuplul e acuzat că ar fi pus în vânzare măști contrafăcute și a fi obținut profit de pe urma lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Momente dificile pentru Brigitte și Florin Pastramă, după ce autoritățile au descins la locuința lor din Ilfov. Polițiștii de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 2 au făcut perchezițiile.

Percheziții acasă la Brigitte și Florin Pastramă. Cuplul, acuzat că ar fi vândut măști contrafăcutePercheziții acasă la Brigitte și Florin Pastramă. Cuplul, acuzat că ar fi vândut măști contrafăcute

Polițiștii au făcut percheziții, iar cei doi ar fi acuzați că au contrafăcut mai multe mărci de lux și ar fi pus în vânzare obiecte contrafăcute. De pe urma acestora, cuplul ar fi obținut un profit destul de mare.

Descinderi acasă la Brigitte și Florin Pastramă

În comunicatul Poliției se arată că se fac cercetări pentru infracțiunea de contrafacere a unei mărci și punerea în circulație de produse contrafăcute. Pe numele celor doi au fost puse în executare mandate de aducere și urmează să fie conduși la sediul Politiei Sectorului 2 pentru audieri.

„Astăzi, 22.07.2021, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, a pus în executare un mandat de percheziție domiciliară pe raza județului Ilfov, emis de Judecătoria Sectorului 2 Bucuresti, într-un dosar în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrafacerea unei mărci și punerea în circulație de produse contrafăcute. Totodată, sunt puse în executare mandate de aducere emise pe numele a două persoane, care vor fi conduse la sediul Politiei Sectorului 2 pentru audieri. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2', se arată în comunicatul Poliției.

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă, scandal uriaș în Viena!A intervenit Poliția

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat după scandalul cu săbii de la restaurant.Cum și-au împărțit banii

Citește și: Fulgy a pus ochii pe Anamaria Prodan.Ce mesaj i-a transmis impresarei

Citește și: Cristina Cioran își poate vedea fetița de două ori pe săptămână:„Mai stă în spital până când…'

Brigitte și Florin Pastramă au vândut măști tot anul trecut

Brigitte și Florin Pastramă ar fi vândut măști tot anul trecut. Bazele afacerii s-au pus în pandemie, iar o mască de protecție de lux ar fi costat între 70 și 90 de lei. Sute de bucăți ar fi fost vândute de soții Pastramă.

Potrivit autorităților, cei doi nu ar fi avut dreptul să folosească brandurile sub care vindeau mărcile. Dat fiind că erau și contrafăcute, măștile nu ofereau protecție, potrivit digi24.ro.

Ce s-a întâmplat cu șaormeria cuplului în pandemie

Pandemia le-a creat probleme în afaceri lui Brigitte și Florin Pastramă. Cei făceau bani frumoși cu șaormeria, însă în urmă cu câteva luni s-au văzut nevoiți să o scoată la vânzare din cauza pandemiei care le-a „furat' clienții.

În primăvara acestui an, Brigitte și soțul ei, Florin Pastramă, și-au deschis o afacere în domeniul fast-food-ului. Mai precis, o șaormerie cu de toate, în zona Fundeni a Capitalei. La început le-a mers ca pe roate și soții Pastramă munceau cot la cot cu angajații, zi lumină, să facă față comenzilor.

A funcționat o vreme, au vândut sute de șaorme, însă pandemia le-a tăiat avântul. Vânzările au scăzut, datorile au crescut, motiv pentru care business-ul a fost scos la vânzare după nici patru luni de la deschidere.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter