Diana Bart i-a rupt turta fiicei sale. Ce obiecte a ales Amina de pe tavă

Publicat pe

Mare petrecere în familia Dianei Bart! Vedeta i-a rupt turta fiicei sale și toată lumea a stat cu sufletul la gură să vadă ce alege Amina de pe tavă, conform obiceiului. Imediat după eveniment, întreaga familie a plecat în vacanță, în Turcia.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Micuța Amina a ales de pe tavă banii, cheia de la mașină și rujul, spre amuzamentul părinților săi, care așteptau curioși să vadă astfel, conform obiceiului, ce anume va face fetița când va fi mare. Spre deosebire de ea, sora mai mare, Maira, a ales pixul, o iconiță, dar și cheia de la mașină, semn că ambele fete vor fi pasionate de condus sau vor avea o meserie ce implică mașini.

Diana Bart i-a rupt turta fiicei sale. Ce obiecte a ales Amina de pe tavăDiana Bart i-a rupt turta fiicei sale. Ce obiecte a ales Amina de pe tavă

„A ales banii, cheia de la maşină şi rujul. Sper să iasă ceva bun din toate astea. Maira a ales iconiţa, pixul şi cheia de la maşină'.

Imediat după ce au încheiat petrecerea, Diana, Mihai, Amina şi Maira au plecat într-o vacanţă de 5 stele, în Antalya.

„Darul nostru pentru fete a fost o săptămână de vacanţă într-un resort pentru familie şi copii din Antalya, unde petrecem acum. Sunt fericită la superlativ, simt că am făcut totul în viaţă şi nimic nu-mi mai lipseşte.

Suntem tare fericiţi, mai ales că avem două fetiţe cuminţi şi dulci. Pe de altă parte, mă simt istovită, este foarte greu, cu tot ajutorul pe care îl am, dar mă ridic de câte ori mă gândesc la fericirea pe care ne-o aduc şi la tot ceea ce urmează în viaţă alături de ele', spune Diana Bart.

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat după scandalul cu săbii de la restaurant.Cum și-au împărțit banii

Citește și: Fulgy a pus ochii pe Anamaria Prodan.Ce mesaj i-a transmis impresarei

Citește și: Cristina Cioran își poate vedea fetița de două ori pe săptămână:„Mai stă în spital până când…’

Amina a avut tort cu flamingo, ales de sora ei

Pentru că Amina este prea mică, ultimul cuvânt în alegerea tortului pentru ziua ei l-a avut sora mai mare. Maira a decis ca tortul să fie decorat cu flamingo roz și tot ea a fost cea care a ales rochița pentru petrecere a sărbătoritei.

„Când Maira i-a spus surioarei ei mai mici „La mulţi ani, Amînă', şi a pus-o să sufle în lumânare, ne-a topit pur şi simplu! E o bucurie infinită, iar cel mai mult mă bucură că sunt două surori care se iubesc tare mult.

Am ales modelul tortului împreună cu Maira, care a pupat-o de cum s-au trezit şi i-a urat la mulţi an. Toată ziua a îmbrăţişat-o, ea i-a ales şi rochiţa pentru petrecere, a fost tare implicată', spune Diana, pentru okmagazine.

Diana Bart nu mai poate face copii

În urmă cu un an, Diana Bart devenea mămică pentru a doua oară. Vedeta aducea pe lume o fetiță perfect sănătoasă, însă a riscat mult pentru a duce sarcina la bun sfârșit. Puțini știu că vedeta de la PrimaTV a pierdut o sarcină înainte de a o avea pe Maira, fiica ei cea mare.

Da, înainte să rămân însărcinată cu Maira am pierdut o sarcină. Nu am perceput-o ca pe o traumă pentru că doctorul meu m-a ajutat foarte tare să trec peste acele momente, spunându-mi că, atunci când corpul nostru recunoaşte că ceva nu e în regulă cu embrionul, preferă să-l respingă.’, a declarat Diana Bart pentru OK magazine.

Din păcate, Diana Bart nu mai poate face copii, iar medicul i-a explicat care sunt riscurile dacă va mai rămâne însărcinată.

„Eu am avut operaţia de cezariană foarte subţiată după prima naştere şi doctorul mi-a zis că la a doua sarcină am riscat mult, că putea să se rupă în interior. Deci nu mai pot duce o a treia sarcină.„, a mai declarat vedeta. 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter