Ce spune Alex Velea despre starea lui Fulgy: "Săracul, cred că trebuie să mai fie internat"

Publicat pe

După ce între Alex Velea și Fulgy s-au stricat relațiile în urma acuzațiilor la adresa lui făcute de fiul Clejanilor, artistul a fost totuși destul de reținut în declarații, în primul rând din respect pentru familia tânărului. Iată însă ce a declarat recent Alex Velea cu privire la situația în care se află Fulgy.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Scandalul dintre Alex Velea și Fulgy, iscat chiar de către fiul Clejanilor, a început după ce tânărul a afirmat că la studioul lui Alex Velea se consumă substanțe interzise. Acela a fost doar începutul, pentru că, ulterior, declarațiile lui Fulgy s-au bătut cap în cap. Prins sub influența substanțelor interzise, fiul Clejanilor a fost internat în cele din urmă într-o clinică de dezintoxicare, însă rezultatul nu a fost, din păcate, cel scontat. Deși atacat vehement de Fulgy – care a jignit-o inclusiv pe Antonia – Alex Velea s-a arătat empatic față de situația tânărului.

Ce spune Alex Velea despre starea lui Fulgy: "Săracul, cred că trebuie să mai fie internat"Ce spune Alex Velea despre starea lui Fulgy: "Săracul, cred că trebuie să mai fie internat"

Alex Velea, empatic față de Fulgy

Chiar dacă relația dintre ei s-a deteriorat în ultima vreme, nemaiexistând șanse de împăcare, Alex Velea pare să înțeleagă situația gravă cu care se confruntă Fulgy din cauza consumului de droguri. Artistul a mărturisit că, deși Fulgy l-a atacat, a preferat să păstreze tăcerea, iar asta din cauza stării în care se află acum fiul Clejanilor.

'Săracul de el, cred că trebuie să mai fie internat. Cât mai repede, atât cât e nevoie, ar trebui să stea acolo. E bolnav, clar! Nu am ce să spun prea multe despre el, nu ar fi frumos și nici nu îmi place circul. El are o problemă, din păcate tratamentele pe care le-a făcut nu au dat rezultate', a declarat Alex Velea pentru Fanatik.

Citește și: Fulgy a recunoscut că are probleme cu drogurile și că a fost la un pas să-și omoare părinții: 'Am fost internat'

Citește și: Fulgy, scandal în fața casei. I-a amenințat pe jurnaliști: ‘Chem șmecherii. Plecați că dau în voi’

Citește și: Ioniță de la Clejani a sunat la 112 după ce Fulgy l-ar fi bătut

Citește și: Ce scandaluri au fost în weekend între Fulgy și părinții lui, înainte ca Ioniță să sune la 112

Citește și: Fulgy, reacție de ultim moment după scandalurile cu părinții și Poliția: „Eu mâine plec…’

Cum au devenit, din prieteni, dușmani

Fulgy și Alex Velea au avut o relație de amiciție care s-a stricat în momentul în care fiul Clejanilor a făcut afirmații neașteptate la adresa artistului, dar și a Antoniei, pe care a jignit-o neașteptat de tare. Mai mult decât atât, Fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani a lovit și în Golden Gang, proiectul de suflet al lui Alex Velea, și în colegul său Blvck Matias.

Astfel, Alex Velea nu s-a mai putut abține și pe lângă acuzațiile pe care le-a lansat la adresa familiei Clejanilor, a făcut chiar un hashtag pe rețelele de socializare, dedicat lui Fulgy! „#salvatilpeFulgy’ este motto-ul promovat de Alex Velea și de alți membri din Golden Gang. În urma jignirilor, Alex Velea a declarat că îi este milă de Viorica și Ioniță de la Clejani, dat fiind faptul că și el este părinte și înțelege drama prin care aceștia trec.

„Suntem alături de Familia ‘Clejanilor’ care a fost forțată de împrejurări să-și denunțe și să-și interneze copilul la Spitalul clinic de Psihiatrie. Nici nu vreau să-mi imaginez ce este în sufletul unor părinți aflați în situația de a spune că toate greșelile, injuriile și aberațiile fiului lor sunt doar o ‘strategie de marketing’. #salvatilpefulgy’, a postat Alex Velea, pe rețelele de socializare.

Fulgy a jignit-o pe Antonia

După ce s-ar fi subînțeles că Alex Velea se droghează, în urma unor declarații de-ale lui Fulgy, tânărul și-a retras acuzațiile și a dezvăluit că pentru familia Antoniei ar merge și la închisoare.

„Vă rog frumos presa, sunt în stare să merg și la pușcărie pentru acești oameni minunați: Alex și Antonia. Au o familie frumoasă și cei mai simpatici copilași. Nu le stricați imaginea din cauza mea, vă rog frumos. Faceți-mă pe mine de râs, nu pe ei, pentru că ei sunt exemplul României de «Așa,da»’, mărturisea Fulgy.

La scurt timp după ce a dezvăluit că Alex Velea și Antonia sunt un exemplu de urmat din România, tânărul a atacat-o extrem de dur pe celebra solistă. Printre jigniri se numără și subtilități despre relația Antoniei cu fostul soț, Vincenzo Castellano, care cu greu pot fi reproduse.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter