Boala de care suferă Daniel Pavel la Survivor: „În trei luni de emisiune, am dezvoltat o mică problemă”

Publicat pe

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România, a făcut turul casei cu etaj în care locuiește în Republica Dominicană. Cu această ocazie, el a dezvăluit că s-a ales cu o problemă de sănătate la Survivor. Boala de care suferă Daniel Pavel se numește Surfers Eye sau Pterygium.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Daniel Pavel locuiește în Republica Dominicană încă de când au început filmările pentru Survivor România, emisiune difuzată de Kanal D. Acesta nu este supus condițiilor grele cărora Faimoșii și Războinicii trebuie să le facă față. Prezentatorul TV locuiește într-o superbă casă cu etaj.

Daniel Pavel, în timp ce făcea turul casei pentru fanii emisiunii Survivor România, a dezvăluit că suferă, de când se află în Republica Dominicană, de Surfers Eye sau Pterygium.

Boala de care suferă Daniel Pavel se pare că este cauzată de o expunere prelungită la razele ultraviolete.

Boala de care suferă Daniel Pavel la Survivor: „În trei luni de emisiune, am dezvoltat o mică problemă'Boala de care suferă Daniel Pavel la Survivor: „În trei luni de emisiune, am dezvoltat o mică problemă'

Boala de care suferă Daniel Pavel la Survivor

Din cauza acestei afecțiuni, Daniel Pavel este nevoit să poarte ochelari speciali pe care i i-au dăruit colegii de echipă.

„Acești ochelari sunt ceva foarte special pentru mine. În aceste trei luni de emisiune am dezvoltat o ușoară, mică problemă pe care o depășesc: Surfers Eye.

De la expunerea foarte mare la radiația ultravioletă a apărut o mică pată pe cornee. Ea se reduce acum și am nevoie de ochelari în anumite momente, sunt cadou de la colegii mei dragi de la Kanal D', a povestit Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România, la Teo Show.

Citește și: Cum arată iubita lui Daniel Pavel, prezentatorul Survivor.Marina este și ea pasionată de sport

Citește și: Daniel Pavel, prezentatorul Survivor, are un fiu de 16 ani:”Știe 3 limbi străine și face liceul în Austria”/ EXCLUSIV

Citește și: Totul despre fiica lui Cătălin Moroșanu, Natalis:„Regret că nu am stat mai mult alături de ea'

Citește și: Ce mesaj i-a șoptit Cătălin Moroșanu Elenei Marin înainte să plece de la Survivor.Faimoasa a izbucnit în lacrimi

Ce este boala de care suferă Daniel Pavel

Pterygiile sunt niște creșteri benigne (non-canceroase), dar care pot deforma permanent ochiul, dacă nu sunt tratate corespunzător.

Pterygiile mai pot provoca disconfort și vedere neclară. În cazul în care stai într-o zonă expusă la soare pentru o perioadă lungă de timp și ai de-a face și cu praf și vânt, atunci riști să faci această afecțiune. Se pare că bărbații dezvoltă mai ușor această problemă de sănătate decât femeile, informează Dr. Deramus, potrivit fanatik.ro.

Casa în care locuiește Daniel Pavel la Survivor

Daniel Pavel le-a arătat fanilor emisiunii Survivor casa în care locuiește în Republica Dominicană. Acesta se bucură de confort într-o casă cu etaj. Locuința are un living mare în care prezentatorul TV spune că se relaxează.

Bun venit la mine! Sunt Daniel Pavel și vă invit în casa mea din Dominicană. Livingul este locul în care mă relaxez, aici petrec cât de mult timp se poate cu doctorul concurenților, cu colegii din echipa de redacție', a spus Daniel Pavel.

După care, acesta a arătat bucătăria, care este mobilată modern și beneficiază de toate utilitățile.

Eu gătesc foarte mult grătar, avem cafeaua dominicană și cacao, care ne dă foarte multă energie. Nu mâncăm tot timpul sănătos', a spus Daniel Pavel de la Survivor România.

Sursa Foto: captură de ecran Kanal D, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter