Ce mesaj i-a șoptit Cătălin Moroșanu Elenei Marin înainte să plece de la Survivor. Faimoasa a izbucnit în lacrimi

Publicat pe

Cătălin Moroșanu a fost nevoit să părăsească competiția Survivor din motive de sănătate. Plecarea Faimosului a întristat mulți colegi de-ai săi, iar dintre aceștia Elena Marin s-a arătat extrem de afectată. Luptătorul i-a transmis un mesaj de încurajare înainte de a ieși din competiție!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Moroșanu a plecat cu capul sus de la Survivor! A fost aplaudat atât de Faimoși, cât și de Războinici, iar el și-a luat rămas bun de la toți concurenții, indiferent de tabără.

În urma accidentării suferite pe traseu, Cătălin Moroșanu a precizat că are meniscul rupt și nu mai poate rămâne în competiție.

Ce mesaj i-a șoptit Cătălin Moroșanu Elenei Marin înainte să plece de la Survivor. Faimoasa a izbucnit în lacrimiCe mesaj i-a șoptit Cătălin Moroșanu Elenei Marin înainte să plece de la Survivor. Faimoasa a izbucnit în lacrimi

Mesajul lui Cătălin Moroșanu pentru Elena Marin

Elena Marin a izbucnit în lacrimi la auzul veștii, însă a fost încurajată de Faimosul cu care a avut o relație atât de bună.

Ai grijă. Să fii puternică și nu să nu te lași niciodată, pentru că am încredere în ține că o să ajungi în finală', i-a șoptit Cătălin Moroșanu în momentul în care a îmbrățișat-o de rămas bun.

Elena Marin a ținut să-i mulțumească pentru sprjinul acordat și pentru prietenia de care a dat dovadă față de ea. „ Mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine', i-a transmis dansatoarea Andreei Bălan.

Citește și: Ana Porgras a dezvăluit ce face Cătălin Moroșanu în fiecare dimineață la Survivor:„Se trezea înaintea mea și…'

Citește și: Reacția lui Cătălin Moroșanu după ce tânărul care a mers călare la maternitate a vândut casa primită gratis:”Nu s-a dus nici la muncă”

Citește și: Un nou scandal între Zanni și Elena Marin la Survivor:„Ți-a picat fața. Ești șarpe…'

Citește și: Ion Țiriac a avut COVID-19 la 82 de ani. S-a vaccinat, după ce s-a vindecat:'Am avut norocul norocului'

Cătălin Moroșanu, sfaturi pentru concurenții de la Survivor

Toți concurenții, fără excepție, au avut numai cuvinte de laudă la adresa luptătorului. Mulți au spus în timpul competiției că au avut foarte multe de învățat de la Faimos, iar pe picior de plecare le-a mai dat câteva sfaturi pentru a rezista cât mai mult în competiție.

„Cu acești oameni pe care i-am și iubit și urât, împreună am făcut lucruri extraordinare, am luptat împreună, ne pupam,ne îmbrățișam și am trăit sentimenete extraodinare de mulțumire. Rolul meu aici se încheie. Să fiți mai buni, să vă iubiți. Eu văd altfel lucrurile acum. Fiți oameni adevărați și nu vă pierdeți pe voi înșivă', a transmis Cătălin Moroșanu. 

Cătălin Moroșanu are meniscul rupt

Cătălin Moroșanu a precizat că de ce i-a fost cel mai frică în competiție, adică de o accidentare, nu a scăpat. Cu toate acestea, cea mai de preț este sănătatea și a acceptat cu seninătate că parcursul lui în competiție s-a încheiat.

„De ceea ce ți-e frică nu scapi și se pare că nu am scăpat. Am meniscul rupt. Sănătatea e cea mai importantă. Vreau să  ajung în România pe picioarele mele. Aveam piciorul dublu când m-am accidentat. În viață fiecare are un destin și destinul meu a fost să stau până acum în acest concurs. Viața merge înainte și contează sănătatea cel mai mult', a transmis Cătălin Moroșanu.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter