Cum se înțeleg Cristina Ciobănașu și Ruxandra Ion, mama ei adoptivă, la filmări: "E dificil ca mama să îți fie șef, mă ceartă cel mai tare"/ EXCLUSIV

Publicat pe

Cristina Ciobănașu a spus în repetate rânduri că se simte norocoasă pentru că a cunoscut-o pe Ruxandra Ion, care i-a schimbat viața. Producătoarea de televiziune a ajutat-o să-și facă debutul în actorie, însă actrița susține că nu este ușor să delimiteze viața personală de cea profesională. Vedeta resimte presiunea lucrului cu mama ei adoptivă pe platourile de filmare, fiind certată cel mai aprig atunci când greșește.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

„Întâlnirea cu Ruxandra este una dintre cele mai fericite întâlniri din viața mea!, ne-ai spus cu altă ocazie. Cum ai descrie relația ta cu mama adoptivă? Cum e relația voastră profesională și în ce măsură o lăsați să interfereze cu cea personală?

Faptul că sunt copilul ei a pus întotdeauna presiune pe umerii mei, pentru că, dacă greșesc sau nu fac ceva așa cum trebuie la serviciu, pe mine mă ceartă cel mai tare. Și de cele mai multe ori discuțiile despre muncă le purtăm și acasă, deci da, e dificil ca mama să îți fie și șef la locul de muncă.

Cum se înțeleg Cristina Ciobănașu și Ruxandra Ion, mama ei adoptivă, la filmări: "E dificil ca mama să îți fie șef, mă ceartă cel mai tare"/ EXCLUSIVCum se înțeleg Cristina Ciobănașu și Ruxandra Ion, mama ei adoptivă, la filmări: "E dificil ca mama să îți fie șef, mă ceartă cel mai tare"/ EXCLUSIV

E o presiune constantă, pentru că vreau să demonstrez că merit să fiu unde sunt și că proiectele în care sunt implicată nu îmi sunt oferite pe tavă, doar pentru că sunt fata ei. În viața de toate zilele sunt vestită pentru că nu reuşesc să fac lucrurile la timp, însă pe platoul de filmare nu am întârziat niciodată.

Cristina Ciobănașu: „Nu doar o dată a ieșit cu scântei între noi'

În primul rând, ai învățat „lecția sincerității de la Ruxandra Ion, dar ocupă ea și rolul confidentei tale? Îți este și mamă, și cea mai bună prietenă? Ai să-ți faci vreun reproș în relația cu ea?

Nu ne-a fost întotdeauna ușor să comunicăm, pentru că amândouă suntem încăpățânate, fiecare dintre noi vrea să aibă ultimul cuvânt și vă imaginați că nu doar o dată a ieșit cu scântei între noi. Însă, pentru că și Ruxandra, ca orice mamă, își dorește ce e mai bun pentru puiul ei, a lăsat mult de la ea, eu am făcut același lucru, tocmai pentru că îmi dădeam seama că îmi vrea binele, și în timp am învățat să ne ascultăm cu adevărat una pe cealaltă. Așa am construit o relație frumoasă de prietenie.

Citește și: Care este relația dintre Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, după despărțire:”În acest moment s-a spus ultimul cuvânt”/ EXCLUSIV

Citește și: Adevărul despre relația dintre Cristina Ciobănașu și mama adoptivă!E Ruxandra Ion un părinte sever?

Citește și: Andreea Antonescu și Traian Spak au vorbit despre împăcare:„El nu și-a dorit acest divorț'/ EXCLUSIV

Citește și: Imagini noi din casa cuplului Adela Popescu – Radu Vâlcan.Cât au costat cele mai scumpe piese de mobilier

Cristina Ciobănașu: „Ruxandra mi-a deschis apetitul către actorie'

„Dacă nu era ea (n. red. Ruxandra Ion), nu aș fi făcut ceea ce îmi place, ai declarat tu. Să înțelegem că ți-ai dorit dintotdeauna să devii actriță și cântăreață sau, la început, aveai cu totul și cu totul altă perspectivă?

În momentul în care am venit în București, eu nu știam ce e aia actorie, eu voiam să studiez muzică. Ruxandra mi-a deschis apetitul către actorie, iar când a văzut că pot și că îmi place, m-a încurajat și mi-a oferit toate resorturile de care aveam nevoie ca să mă pot dezvolta.

Mi-a deschis niște uși pe care eu nici nu le căutam, a avut încredere în mine și m-a ambiționat să transform pasiunea asta în meserie. Iar în momentul în care m-a distribuit în serialul „Pariu cu viața, mi-a oferit ocazia să combin toate cele trei mari pasiuni ale mele – actoria, muzica și dansul – și așa mi-a transformat adolescența într-o experiență de neuitat. Deci, da, dacă nu era Ruxandra Ion, nu aș fi făcut ceea ce îmi place.

Sursa foto: Facebook, Libertatea

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter