Emy Alupei și Emanuel Neagu, concurenți la The Challenge: Spies, Lies and Allies de la MTV. Când va avea loc premiera

Publicat pe

Emy Alupei și Emanuel Neagu, ambii foști concurenți Survivor, sunt reprezentanții României în cel mai recent sezon „The Challenge: Spies, Lies and Allies'. Reality-show-ul va fi difuzat pe MTV și s-a aflat când va avea loc premiera.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Un nou sezon „The Challenge: Spies, Lies and Allies' va putea fi văzut pe micile ecrane, în acest an. Emy Alupei și Emanuel Neagu vor fi reprezentanții României în cadrul reality-show-ului.

Emy Alupei și Emanuel Neagu, concurenți la The Challenge: Spies, Lies and Allies de la MTV. Când va avea loc premieraEmy Alupei și Emanuel Neagu, concurenți la The Challenge: Spies, Lies and Allies de la MTV. Când va avea loc premiera

Emy Alupei și Emanuel Neagu, concurenți la „The Challenge'

MTV dă startul unui nou sezon „The Challenge: Spies, Lies and Allies', care va avea premiera internațională pe 11 august, iar în România va fi difuzat pe 18 august, de la ora 22.00.

Show-ul va avea în total 34 de participanți internaționali, reprezentanții României fiind Emy Alupei și Emanuel Neagu.

Citește și: Larisa Iordache a ajuns la spital, după ce s-a calificat în finala de la bârnă, la Jocurile Olimpice

Citește și: Iulia Vântur a împlinit 41 de ani!

Citește și: Reghe, vacanță în Grecia fără Anamaria Prodan. Reacția impresarei:

Citește și: Marian Vanghelie, primele declarații după ce a fost acuzat de Oana Mizil că a bătut-o:

Întreaga acțiune se va desfășura în Croația și are în prin plan un grup de agenți americani care își unesc forțele cu omologii lor internaționali pentru a câștiga premiul de un milion de dolari.

Misiunile vor fi mereu în continuă schimbare, însă agenții trebuie să demonstreze că sunt capabili fizic, dar și psihic să le ducă la bun sfârșit.

Cine este Emy Alupei

Emy Alupei este cunoscută publicului, după ce a participat la Survivor România, fiind una dintre cele mai puternice concurente din Tabara Faimoșilor.

Andreea Emilia Alupei sau Emy Alupei, așa cum este cunoscută publicului din Romania are 21 de ani și este prima voce feminină a muzicii trap românești.

Artista si-a facut debutul în industria de entertainment din Romania, în 2016, când a participat la un cunoscut concurs muzical.

Cine este Emanuel Neagu

Emanuel Neagu a participat în primul sezon al competiției Survivor, fiind în tabăra Războinicilor. Marea lui pasiune a fost întotdeauna dansul. De-a lungul timpului a încercat toate sporturile, însă și-a dat seama că dansul este ceea ce el trebuie să facă în continuare.

„M-am înscris la Survivor Romania din pasiune pentru sport și pentru adrenalină, pentru necunoscut. Mă consider un tip rezistent, creativ și mă descurc în orice situație”, afirma acesta la acea vreme.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter