Iulia Vântur a împlinit 41 de ani! Și-a sărbătorit ziua de naștere în România, fără Salman Khan

Publicat pe

Iulia Vântur a împlinit frumoasa vârstă de 41 de ani. De mai bine de o lună de zile, vedeta se află în România și și-a sărbătorit ziua de naștere alături de persoanele dragi. Totuși, iubitul ei, Salman Khan nu i-a fost alături fizic în această zi importantă. Acesta se află în India pentru că nu a putut-o însoți pe Iulia Vântur în România.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Iulia Vântur a împlinit, pe 24 iulie, frumoasa vârstă de 41 de ani. La începutul lunii mai, vedeta a ajuns în România și mai are de rezolvat o serie de lucruri până când se va întoarce în India. Ei bine, aniversarea vârstei de 41 de ani a găsit-o pe mealeaguri românești, iar Iulia Vântur s-a bucurat că persoane dragi din viața ei i-au fost alături în această zi specială.

Iulia Vântur a împlinit 41 de ani! Și-a sărbătorit ziua de naștere în România, fără Salman KhanIulia Vântur a împlinit 41 de ani! Și-a sărbătorit ziua de naștere în România, fără Salman Khan

Iulia Vântur s-a distrat pe cinste de ziua ei de naștere. Aceasta a avut parte de două petreceri. Sâmbătă, pe 24 iulie, a petrecut în București, alături de prietenele sale. O altă petrecere a avut loc duminică. Drept urmare, Iulia Vântur a putut să își pună două dorințe pentru că a suflat de două ori în lumânările de pe tort.

Citește și: Cum a fost cucerită Alexandra Stan de soțul ei:„Când era consilierul meu…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a cerut-o Alex Velea în căsătorie pe Antonia.„Am lăcrimat amândoi'

Citește și: Cosmin Stanciu s-a despărțit de iubită, după Survivor.„Eu îmi doream copil'

Citește și: Daniel Pavel și-a cerut în căsătorie iubita!Cum arată inelul de logodnă

Iulia Vântur a împlinit 41 de ani

Cu toate că Iulia Vântur s-a distrat pe cinte de ziua ei, cu siguranță a simțit lipsa unei persoane foarte importante pentru ea. Salman Khan, iubitul ei, n-a fost prezent la niciuna dintre petreceri pentru că acesta se află în India. Iulia Vântur a publicat pe Instagram o serie de fotografii de la ziua ei de naștere și a scris un mesaj de mulțumire pentru toți cei care i-au fost mereu alături.

Acestea sunt fetele mele, prietenii mei buni, stâlpii mei, puterea mea când mă simt obosită, speranța mea când mă simt confuz, bucuria mea când mă simt jos. Mă îmbrățișează în fiecare zi cu dragostea, bunătatea și grija lor. Mă simt atât de binecuvântată să le am în viața mea ❤️ Acestea sunt cele mai frumoase cadouri pe care le poți oferi: dragoste, prietenie, loialitate și onestitate. Mai sunt câțiva oameni mai importanți, nu sunt în fotografie, dar sunt în inima mea.

Va iubesc mult, va multumesc ca exista in viata mea. Mai sunt cativa oameni importanti, care nu sunt in poza, insa ii pastrez in suflet mereu. Va multumesc ca mi-ati facut ziua si viata mai frumoasa!', a scris Iulia Vântur pe Instagram.

„Toată viața mea e aici'

Iulia Vântur se simte foarte bine în România și spune că toată viața ei este aici, dar și să o altă parte importantă din viața ei este în India, motiv pentru care se va întoarce în țara adoptivă după ce își va rezolva treburile. În plus, și Salman Khan îi simte lipsa și o așteaptă înapoi în India.

Mai am și niște lucruri de rezolvat în România, că doar vin rar, am venit după un an și ceva. Și e așa de bine acasă, să mă revăd cu prieteni, colegi, m-am văzut cu oameni pe care nu i-am mai văzut de ani de zile.(…) Nu mi-am făcut încă planuri de ziua mea. Nu știu cât voi mai sta în România, în funcție de cum rezolv lucrurile. (…)

Toată viața mea e aici, am crescut, am trăit, am făcut de toate aici, dar clar o parte din viața mea e și în India.  Amândouă fac parte din viața și sufletul meu. E foarte clar că aici e mult mai divers, mai bogat, am toți prietenii de o viață aici, familia. Tot mă sună din India când mă întorc, pentru că piesele au fost de succes și au tot venit oferte pentru piese noi, mai trebuie să filmez și clipuri și să finalizăm un proiect care mie îmi e foarte drag', a spus Iulia Vântur, la un moment dat.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter