Cum a cerut-o Alex Velea în căsătorie pe Antonia. „Am lăcrimat amândoi”

Publicat pe

Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia zilele trecute, după aproape 10 ani de relație. Artistul a avut grijă ca iubita sa să fie luată prin surprindere, dar și să filmeze tot momentul. Antonia a rămas complet șocată și a fost vizibil emoționată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

După aproape 10 ani de relație, Alex Velea și-a luat inima în dinți și a rostit marea întrebare. Artistul a cerut-o în căsătorie pe Antonia într-un moment în care aceasta cu siguranță nu se aștepta. Cererea în căsătorie a fost filmată integral și a fost făcută publică în cadrul podcastului viitorilor însurăței.

Cum a cerut-o Alex Velea în căsătorie pe Antonia. „Am lăcrimat amândoi'Cum a cerut-o Alex Velea în căsătorie pe Antonia. „Am lăcrimat amândoi'

Momentul în care Alex Velea o cere în căsătorie pe Antonia a fost filmat

Alex Velea a reușit să o emoționeze până la lacrimi pe Antonia atunci când a cerut-o în căsătorie. Vedeta știa că este filmată pentru înregistrarea unui podcast, însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

Zanni a fost invitatul podcastului celor doi, astfel că fostul concurent Survivor a asistat la cererea în căsătorie.

Inițial, artista credea că urmează să filmeze introducerea pentru podcast. Alex Velea a început să vorbească primul. Artistul își transmitea sentimentele pe care le are față de Antonia, iar cântăreața era cu totul contrariată.

În momentul în care Alex Velea s-a așezat în genunchi și a scos inelul din buzunar, reacția Antoniei a fost neprețuită. Vedeta a rămas fără cuvinte când și-a dat seama că este cerută în căsătorie.

Citește și: Antonia, primele declarații după ce a fost cerută în căsătorie de Alex Velea:

Citește și: Antonia și Alex Velea, adevărul despre începutul relației și acuzațiile că și-au distrus reciproc căsniciile:

Citește și: Florin Piersic, aplaudat la TNB cu lacrimi în ochi, după un an de absență.

Citește și: Liviu Teodorescu și Iulia s-au căsătorit religios!

Mă bucur că sunteți cu atâtea camere de luat vederi ca să imortalizăm momentul ăsta. E un moment foarte important în viața mea. Te-am adus aici ca să-ți spun că, de fapt, nu e un podcast, e un pretext. Vreau să-ți spun că-ți mulțumesc pentru anii în care m-ai făcut fericit. Te iubesc. Mi-au transpirat mâinile. Antonia, vreau să te întreb dacă vrei să fii soția mea', a spus Alex Velea profund emoționat.

Antonia, însă, a fost complet uimită de gestul lui Alex Velea. După ce i-a spus „Da!', cei doi s-au îmbrățișat și s-au sărutat. Artista a mărturisit că este șocată.

Alex Velea: „De trei ori am vrut să o cer'

Alex Velea a mărturisit că nu a fost pentru prima dată când a vrut să o ceară în căsătorie pe Antonia, ci a fost pentru prima dată când a reușit.

Artistul s-a gândit să pună marea întrebare, pentru prima dată, în momentul în care au inaugurat casa. A doua oară, înainte să plece la Asia Express, iar a treia oară, când s-a întors din competiție. Însă pandemia deja se instalase, așa că artistul nu avea cum să o ia prin surprindere pe Antonia.

De trei ori am vrut s-o cer, dar de fiecare dată am ratat momentul. Am vrut s-o fac atunci când am inaugurat casa. Am vrut s-o cer înainte să plec la Asia Expres. Când m-am întors a început pandemia. În pandemie eram tot timpul cu ea, ea e foarte atentă la tot și nu am reușit să-i fac surpriză. De data aceasta am reușit s-o surprind', a spus Alex Velea la Xtra Night Show.

Zanni a fost și el de față la cererea în căsătorie, căci era invitatul podcastului. Nici măcar fostul concurent Survivor nu a știut ce urmează să se întâmple.

Alex Velea a mărturisit că a fost foarte emoționat și că nu a reușit să spună prea multe cuvinte din această cauză.

„M-am emoționat și n-am putut să-i zic mai multe cuvinte. Ea a crezut că facem doar un podcast. Nu se aștepta, a crezut că e o glumă. S-a emoționat și ea, am lăcrimat, amândoi, am fost emoționați, ne-am luat în brațe, ne-am pupat, ne-am jurat iubire veșnică. Zanni a fost de față! Nici el nu a știut! Nu am vrut să zic nimănui'.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă