Antonia, primele declarații după ce a fost cerută în căsătorie de Alex Velea: „În legătură cu nunta...” / EXCLUSIV

Publicat pe

După opt ani de relație, Alex Velea a făcut în sfârșit pasul cel mare și a întrebat-o pe Antonia dacă vrea să-i fie soție. Și bineînțeles că răspunsul a fost „Da!'. După ce cântărețul i-a declarat dragostea pe Instagram, a venit și rândul Antoniei să spună câteva cuvinte despre cererea în căsătorie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Bucurie mare în casa lui Alex Velea! Artistul a cerut-o în căsătorie pe Antonia, iar răspunsul a fost cel așteptat. După opt ani de relație, cei doi sunt pregătiți să ajungă în fața altarului.

Antonia, primele declarații după ce a fost cerută în căsătorie de Alex Velea: „În legătură cu nunta...' / EXCLUSIVAntonia, primele declarații după ce a fost cerută în căsătorie de Alex Velea: „În legătură cu nunta...' / EXCLUSIV

Antonia: „În legătură cu nunta…'

Antonia a făcut primele declarații după ce Alex Velea a cerut-o în căsătorie. Artista a mărturisit că încă este șocată, dar și extrem de fericită. Cei doi nu au stabilit încă detaliile pentru nuntă.

„Suntem extrem de fericită că a sosit acest moment, sunt încă șocată, încă nu mi-am revenit și îl iubesc din tot sufletul meu. Pentru cei care au curiozități în legătura cu nunta, nu ne-am gândit la nimic încă și este ceva personal pentru noi', a declarat Antonia, pentru VIVA!.

Citește și: Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia.

Citește și: Alex Velea, noi dezvăluiri despre începuturile relației cu Antonia:

Citește și: Andrei Dascălu confirmă relația cu Roxana Ghiță de la Survivor:

Citește și: Ce dietă ține Gina Pistol, după naștere.

Artista a transmis un mesaj plin de emoție și pe Instagram, acolo unde a publicat aceeași fotografie postată ieri de Alex Velea.

„A fost odată ca niciodată o fetiță ce visa la un mic palat alb, un prinț, râsete de copii care să umple castelul și un unicorn în grădină…(ok, treaba cu unicornul nu a devenit realitate), dar restul da, și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți, sfârșit!', a scris Antonia pe Instagram.

Alex Velea a fost cel care a dat vestea fanilor. Artistul a publicat o poză cu Antonia în care se vede și inelul de logodnă. Aceasta este vizibil emoționată în fotografie.

A zis «Da»! Ești focul din inima mea! Te iubesc până dincolo de moarte!!!' a scris Alex Velea pe Instagram după ce a cerut-o în căsătorie pe Antonia.

Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia

Momentul în care Alex Velea anunță că a cerut-o în căsătorie pe Antonia a fost probabil cel mai așteptat de fanii lor. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste din care au rezultat și doi băieți.

Anunțul că cei doi sunt pregătiți să meargă la altar au bucurat atât fanii, cât și alte vedete. Antonia și Alex Velea au primit o mulțime de comentarii în care au fost felicitați.

Unul dintre primele comentarii pe care Alex Velea le-a primit la postare a fost chiar de la Antonia: „Daaaaaaaaa o mie de ori!', a scris artista.

Gina Pistol le-a transmis de asemenea un mesaj lui Alex Velea și Antonia: „Să fie-n ceasu’ ăla bun! Fericire, iubire, noroc și înțelepciune'.

Teo Trandafir a fost și ea una dintre celebritățile care au reacționat la vestea cea mare: „Fericire și bucurii, ca până acum! Casă de piatră!'

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter