Alex Velea, noi dezvăluiri despre începuturile relației cu Antonia: „Ne-am creat fericirea pe drama altora”

Publicat pe

La momentul actual, Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai iubite și apreciate cupluri de la noi. Însă, începuturile relației lor nu au fost deloc ușoare. Cei doi artiști au primit multe critici la acea vreme, iar Alex Velea a făcut acum noi mărturisiri.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Alex Velea și Antonia sunt admirați acum pentru povestea de iubire pe care o trăiesc, dar și pentru familia frumoasă pe care au întemeiat-o.

Alex Velea, noi dezvăluiri despre începuturile relației cu Antonia: „Ne-am creat fericirea pe drama altora'Alex Velea, noi dezvăluiri despre începuturile relației cu Antonia: „Ne-am creat fericirea pe drama altora'

Însă situația nu a fost roz pentru ei de la bun început. Cei doi artiști s-au luptat cu gurile rele care îi blamau pentru faptul că sunt împreună și îi acuzau că și-au distrus căsniciile pentru a putea avea o relație.

Alex Velea, detalii despre relația cu Antonia

Alex Velea și Antonia sunt destul de discreți când vine vorba despre viața personală. Asta poate și pentru că la început s-au lovit de multe acuzații și critici. Însă, cu timpul, cei doi au demonstrat că se iubesc cu adevărat și că sunt făcuți unul pentru celălalt.

Artistul a vorbit despre începuturile relației lui cu Antonia și a făcut noi dezvăluiri. La acel moment, Alex Velea tocmai divorțase de Ana Maria Mircea, iar Antonia renunțase la căsnicia cu Vincenzo Castellano, de care a reușit să divorțeze oficial anul trecut.

Citește și: Dieta lui Alex Velea pentru un corp de reclame!

Citește și: Fiica Antoniei, gest impresionat pentru Alex Velea.

Citește și: Vloggeriță celebră, moartă!

Citește și: Anamaria Prodan, noi dezvăluiri despre căsnicia cu Reghe:

În spațiul public au apărut atunci numeroase acuzații conform cărora cei doi au renunțat la partenerii pe care îi aveau pentru a putea fi împreună. Alex Velea a povestit cum s-a întâmplat totul.

Începuturile relației nu au fost atât de simple. Venim din cupluri nefericite, și eu, și ea. Lumea nu a luat-o ca atare. Ne-au zis ba că i-am stricat eu familia, ba că ea mi-a stricat-o pe a mea, că ne-am creat fericirea pe drama altora, pe nefericrea foștilor parteneri. Doar că pe noi nu ne-a interesat asta, ne-am văzut de ale noastre, am stat închiși în casă o perioadă destul de lungă'.

„Nu ne-am uitat în stânga și în dreapta, nu ne-am ghidat după părearea oamenilor, nici dacă a fost bună, nici dacă a fost rea. Ne-am luat după ce ne-a spus inima. Nu suntem nici primii, nici ultimii care vin din relații care s-au destrămat. Au fost greșeli ale tinereții. Antonia e foarte sensibilă. În cariera noastră avem de-a face cu tot felul de persoane. Orice țărănuș care are un telefon te poate face în fel și chip', a declarat Alex Velea, la Xtra Night Show.

Alex Velea, primele declarații despre nunta cu Antonia

La începutul acestui an, după ce Antonia a reușit să divorțeze oficial de fostul soț, Alex Velea făcea și primele declarații despre nuntă. Artistul își exprima dorința de a se căsători cu Antonia.

„O să se căsătorească toată lumea anul ăsta. Și noi ne dorim treaba asta. Să nu mai trăim în concubinaj’, a afirmat Alex Velea.

Artistul spunea lunile trecute că așteaptă ca situația pandemică să se mai amelioreze pentru că cei doi își doresc să aibă o nuntă mare, cu mulți invitați.

„Așteptăm să vedem ce se întâmplă. Încă e o perioadă dubioasă. Am botezat și eram trei familii în biserică maxim’, a explicat artistul.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter