Vloggeriță celebră, moartă! A plonjat în gol, în timp ce își făcea un selfie

Publicat pe

O vloggeriță celebră a fost declarată moartă după ce a alunecat de pe o stâncă, în timp ce își făcea o poză. Tânăra originară din Hong Kong era în excursie cu un grup de prieteni, care au asistat la tragedie. Tânăra avea doar 32 de ani, iar apropiații nu au putut să intervină pentru a o salva.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

O vloggeriță celebră a fost declarată moartă, în timpul unei vacanțe. Sofia Cheung avea doar 32 de ani și era foarte activă în mediul online, mai ales pe Instagram, unde adunase foarte mulți fani. Tânăra a plecat într-o excursie în parcul natural Ha Pak Lai, din Hong Kong, acesta fiind și locul în care vloggerița moartă a suferit teribilul accident. Alături de cei trei prieteni cu care a plecat să se distreze, a încercat să facă un selfie pe marginea unei stânci.

Citește și: Un vlogger român cunoscut în Anglia a murit la 17 ani: „Inima lui nu a mai rezistat”

Citește și: Vloggerița Irina Deaconescu și-a schimbat viata radical de când a devenit mamă. Când va avea loc botezul și cine vor fi nașii fetiței / EXCLUSIV

Citește și: Un vlogger și-a omorât iubita însărcinată, pentru 1.000 de dolari. Scena înfiorătoare a fost transmisă live

Citește și: Cine este Selly, vloggerul român care a făcut primul milion de euro la doar 18 ani

Cine era Sofia Cheung, vlogerrița declarată moartă

În acel moment, Sofia Cheung a alunecat și a plonjat în gol în râul Tsing Dai, în mijlocul unei cascade. Vloggerița a fost declarată moartă în jurul orei 11:00, când tânăra a căzut în apa adâncă. Înmărmuriți, prietenii săi au sunat la salvare, iar echipajul a ajuns rapid la fața locului. Celebra Sofia Cheung a fost transportată la spital, însă decesul a fost consemnat la scurt timp după ce a ajuns la unitatea de primiri urgențe.

 

Tânăra activa în mediul online, acolo unde reușise să adune un număr impresionant de urmăritori. Era pasionată de excursii și drumeții, iar fotografiile postate din vacanțele sale sunt cele care i-au adus succesul. La o simplă căutare pe Instagram, observăm că Sofia nu era la prima abatere atunci când a murit, pentru că vloggerița avea foarte multe fotografii din locuri periculoase, cum ar fi stâncile sau locurile aflate la înălțime.

Din nefericire, pasiunea sa este cea care i-a adus sfârșitul. Vloggerița a fost declarată moartă în ultima sa călătorie, iar ultima sa fotografie de pe Instagram a adunat zeci, sute de mesaje de condoleanțe, pentru familia îndurerată. Tânăra nu mai postase nimic de pe data de 9 iulie.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter