Daniel Pavel și-a cerut în căsătorie iubita! Cum arată inelul de logodnă

Publicat pe

Toți participanții de la Survivor 2021 au dus dorul persoanelor dragi de acasă. Chiar dacă nu s-a numărat printre concurenți, Daniel Pavel i-a simțit lipsa iubitei sale în cele șapte luni ale competiției. Întors acasă, prezentatorul și-a cerut în căsătorie iubita.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

De când s-a terminat Survivor 2021, primim din ce în ce mai multe vești bune! După ce s-a întors în România, Daniel Pavel nu a stat prea mult pe gânduri și și-a cerut iubita în căsătorie. Iar inelul este cu adevărat superb…

Daniel Pavel și-a cerut în căsătorie iubita! Cum arată inelul de logodnăDaniel Pavel și-a cerut în căsătorie iubita! Cum arată inelul de logodnă

Daniel Pavel și-a cerut iubita în căsătorie

În cele șapte luni petrecute în Republica Dominicană, Daniel Pavel, ca și restul concurenților, a dus dorul familiei, dar mai ales al iubitei. Cei doi nu s-au văzut imediat cum prezentatorul s-a întors în România, ci au mai avut de așteptat câteva zile.

Imediat după ce s-au reîntâlnit, prezentatorul Survivor și iubita sa, Marina, au plecat în concediu. Moment în care Daniel Pavel și-a cerut în căsătorie iubita.

Citește și: Ce planuri are Daniel Pavel, după Survivor:

Citește și: Ce ce s-a ocupat Daniel Pavel înainte de Survivor:

Citește și: Drama actriței Anca Dinicu, alias Gina Felea din Băieți de Oraș:

Citește și: Cine a fost marea iubire a Mirabelei Dauer:

Cei doi au vrut să împărtășească vestea cea mare și cu fanii lor din online. Daniel Pavel a postat o fotografie, pe Instagram, în care apare alături de Marina. Tânăra arată cu mândrie inelul de logodnă.

Iar fotografia nu putea să fie postată dacă nu avea și un mesaj alăturat. Se pare că Daniel Pavel este un romantic incurabil, descrierea pozei fiind cu totul emoționantă.

Eu dorul ei îl port. Iar ea…a decis să îmi poarte inelul', a scris Daniel Pavel pe Instagram.

Mesaje de la concurenții Survivor

Și cum era de așteptat, reacțiile la fotografie au început să curgă. La acest moment, Daniel Pavel a strâns aproape 10.000 de like-uri și sute de comentarii.

Printre persoanele care le-au urat de bine lui Daniel Pavel și iubitei sale, se numără și foștii concurenți Survivor 2021.

„Felicitări cu brațele deschise', a scris Majda Aboulumosha în comentarii.

De asemenea, Irisha și Mellina i-au transmis felicitări viitorilor soți.

„Felicitariiiiii!!!!!👏❤️ sa fie într-un ceas bun 🤗 și să fiți Fericiți 🤩', a scris Ana Porgras.

Însă comentariul care a atras cel mai mult atenția a fost unul lăsat chiar de Daniel Pavel. Prezentatorul a răspuns mesajului primit de la Simona Hapciuc și a lăsat de înțeles că nu ar fi pentru prima dată când își cere iubita în căsătorie.

@eu.simonahapciuc ❤️‍🔥Simo, multumesc. Cerere fusese depusa la ghiseu mai demultisor🙃', a scris Daniel Pavel.

@daniel.pavel.8 😂 nu era piatra potrivită 😅 și apropo de piatră… DAAAAAMN 😍🤑🤤❤️❤️❤️❤️', i-a răspuns Simona Hapciuc.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter