Simona Florescu, semne dincolo de moarte de la Ion Dichiseanu: ”Ar zice lumea că sunt nebună”

Publicat pe

Au trecut două luni de la moartea fulgerătoare a lui Ion Dichiseanu, iar Simona Florescu, femeia cu care a fost căsătorit 22 de ani și au împreună o fată, îl visează foarte des. Iubirea ei pentru regretatul actor va fi eternă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Simona Florescu a rămas cu un gol imens în suflet, după ce tatăl fiicei sale s-a stins din viață. Artista a trăit o poveste de dragoste timp de 22 de ani alături de Ion Dichiseanu, iar moartea lui a făcut-o să sufere cumplit, deși erau divorțați. Simona Florescu a mărturisit în cadrul unei emisiuni TV, că fosul ei soț îi apare mai mereu în vis.

Simona Florescu, semne dincolo de moarte de la Ion Dichiseanu: 'Ar zice lumea că sunt nebună'Simona Florescu, semne dincolo de moarte de la Ion Dichiseanu: 'Ar zice lumea că sunt nebună'

„Eu nu cred că iubirea se termină vreodată, ea se transformă. L-am visat, iubirea nu s-a terminat. Dacă aș începe să povestesc, ar zice lumea că sunt nebună. Comunicarea există și ea îmi dă certitudinea că există viață dincolo de moarte! Dacă mie îmi spunea anul trecut cineva că se va întâmpla ceva cu Dichi anul acesta, nu-l credeam. Era un om în putere, foarte bine', a povestit acesta, cu lacrimi în ochi, la emisiunea „Exclusiv Vip', de la Prima TV.

Simona Florescu, melodie pentru Ion Dichiseanu

Artista a divorțat de marele actor în 2009, după 22 de ani de căsnicie. Simona Florescu l-a cunoscut pe Ion Dichiseanu când ea avea 19 ani, iar el 54. Vârsta a fost doar o cifră pentru ei și asta nu i-a împiedicat să se căsătorească.

După moartea lui Ion Dichiseanu, Simona Florescu a compus o melodie pentru el. „Nu am regrete! Chiar și faptul că m-am căsătorit cu Dichii și era o diferență de vârstă foarte mare între noi, nu am regrete. Am scris versurile unei melodii pentru Dichi. Am făcut acestă melodie de un an și tot încercam să-i fac versurile. Rămăsese așa, nu-mi ieșea ultima strofă. Am făcut-o abia după ce a murit el. Sună așa: Te așteaptă marea cea albastră, te așteaptă luna la fereastră, de acum te aștept în visul meu și un dor nespus vei fi mereu, a mai spus artista.

Citește și: Parastas impresionant în memoria lui Ion Dichiseanu. Ce a adus familia la mormântul regretatului actor

Citește și: Detalii neștiute de la înmormântarea lui Ion Dichiseanu. Semnificația eșarfei mov pe care a purtat-o toată familia

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Ion Dichiseanu și Simona Florescu: „Mulți au fost împotriva noastră”

Citește și: Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit. Aveau nunta planificată

Simona Florescu s-a restras la mare

După moartea lui Ion Dichiseanu, Simona s-a retras pentru o perioadă la mare, acolo unde are concerte. Artista nu poate uita niciodată clipele petrecute alături de fostul ei soț.

„Cânt la mare din 11 iunie, dar mie nu-mi place marea, de două ori am fost la plajă de când am venit aici. Lui Dichi îi plăcea foarte mult, era îndrăgostit de mare. Ani de zile veneam cu el în Mangalia, la tratament. Din 1990 până în 2006, veneam în fiecare an la mare. Stătea pe terasă și ore întregi vorbea cu marea. Acum nimic nu este ca înainte. În acest moment îmi câștig singură existența din cântat, asta mă ajută să merg mai departe. Viața trebuie să meargă mai departe', a mai povestit Simona Florescu.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter