Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit. Aveau nunta planificată

Publicat pe

Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit după o relație de mai bine de șase ani, cei doi fiind logodiți și având nunta planificată de dinainte de perioada pandemiei. Anunțul a fost făcur chiar de către fostul politician.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit, deși păreau unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz-ul românesc, cei doi trecând prin multe clipe dificile, de-a lungul anilor, care păreau mai degrabă că le sudează relația, nicidecum că le-o erodează.

Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit. Aveau nunta planificatăCristian Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit. Aveau nunta planificată

Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit

Dar iată că toate aceste probleme și situații delicate de care au avut parte de-a lungurl timpului au condus către despărțirea cuplului Cristian Boureanu – Laura Dincă, după o poveste de iubire ca în filme, cu bune și cu rele, ce a durat mai bine de șase ani.

„După 6 ani de relație cu Laura, 6 ani și jumătate aproape, am luat decizia să ne despărțim, spre bucuria multora… A fost frumos, s-a terminat', este anunțul făcut de Cristian Boureanu privind despărțirea de Laura Dincă.

Citește și: Monica Tatoiu nu crede în relația dintre Cristian Boureanu și Laura:”Când dispare focul amorului…”

Citește și: Cum arată fiica lui Cristian Boureanu la 20 de ani.Operațiile estetice au transformat-o într-o bombă sexy

Citește și: Cum și-a cerut Dan Badea soția în căsătorie:„Din reflex, am făcut și o plecăciune'/ EXCLUSIV

Monica Tatoiu a anunțat, de fapt, despărțirea dintre Laura Dincă și Cristian Boureanu

Prietenă la cataramă cu Cristian Boureanu, Monica Tatoiu a prezis sau, mai bine zis, a anunțat despărțirea dintre Cristian Boureanu și Laura Dincă încă de acum o săptămână:\.

„Diferențele de vârstă, nu numai diferențele de vârstă, ci și diferențele de caste. Când dispare focul amorului, se vede prăpastia dintre caste. Vă place iubire, nu știu ce, și când aia se termină ce faci, după ce s-a terminat? Rămâne prietenia ori prietenia, trebuie bazată pe valori comune’, a declarat Monica Tatoiu.

Între Cristian Boureanu și Laura Dinca era o diferență de 23 de ani.

Cristian Boureanu a avut probleme cu legea

În anul 2017, în atenția presei a fost un scandal, în centrul atenției fiind Cristian Boureanu, care a avut o altercație cu un polițist. Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti l-au condamnat pe fostul politician la 1 an şi 9 luni de închisoare cu suspendare şi 90 de zile de muncă în folosul comunităţii în dosarul de ultraj.

În noaptea de 9 iunie 2017, Cristian Boureanu a fost oprit în trafic, în Sectorul 1 al Capitalei de către un echipaj de poliţie rutieră. El a fost acuzat că a fost violent cu un polițist care i-a cerut actele de identificare. Agentul a reacţionat şi l-a lovit pe Cristian Boureanu, iar acesta a căzut la pământ.

Fostul deputat nu este singurul care a fost pedepsit. Laura Dincă, iubita lui Cristian Boureanu, ,a fost condamnată de instanţă la o amendă penală în cuantum de 2000 lei.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter