Cum și-a cerut Dan Badea soția în căsătorie: "Din reflex, am făcut și o plecăciune"/ EXCLUSIV

Publicat pe

Comediantul și prezentatorul Dan Badea trăiește de aproximativ șase ani o frumoasă poveste de dragoste cu Mădălina și sunt fericiții părinți ai unui băiețel. Juratul de la Stand-Up Revolution ne-a povestit cum și-a cerut partenera de soție și cum a reușit să o cucerească. Umorul a jucat un rol crucial!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Dacă privești fix acum în inima ta, îmi poți spune că Mădălina este femeia ideală pentru tine? Glumind acum, și dacă n-ar fi, tot n-ai spune asta în public, cred! Așadar, ce defecte are?

Ea chiar e femeia ideală pentru mine și o să-i mulțumesc toată viața că m-a ales să îi fiu alături. Mi-a redat încrederea și mi-a dăruit o familie minunată!

Cum și-a cerut Dan Badea soția în căsătorie: "Din reflex, am făcut și o plecăciune"/ EXCLUSIVCum și-a cerut Dan Badea soția în căsătorie: "Din reflex, am făcut și o plecăciune"/ EXCLUSIV

Dan Badea: „Ne simțim împliniți'

Vorbește-mi puțin despre relația dintre voi, te rog! Atât cât poți, așa încât să mai primești ciorbă caldă după asta. Mai e ceva de îmbunătățit la căsnicia voastră sau e totul perfect așa cum este?

Suntem foarte bine așa cum suntem și ne simțim împliniți, mai ales acum, de când ne bucurăm de viața în trei. (zâmbește)

Citește și: După mariajul eșuat, Dan Badea s-a îndrăgostit la prima vedere!”Am simțit asta în momentul în care am văzut-o”

Citește și: Actorul Dan Badea s-a căsătorit civil.Uite cât de frumoasă este aleasa lui!

Citește și: Cum a ajuns Marius Bodochi actor:„Prima dată am picat la facultate'/ EXCLUSIV

Citește și: Cove și-a cunoscut soția când era implicat în altă relație. Cum a început relația lor și cum a cerut-o în căsătorie:”Nu a fost deloc ceva spontan”/ EXCLUSIV

Cum și-a cerut Dan Badea soția în căsătorie: „S-a întâmplat într-un resturant'

Știu că este o poveste interesantă legată de momentul în care ai cerut-o în căsătorie. Te rugăm să le împărtășești și cititorilor care nu știu. Ai avut o reținere cât de mică să faci din nou pasul ăsta, după o căsnicie eșuată?

Nu am avut nicio reținere în a o cere și anii petrecuți împreună mi-au dat dreptate. Îmi făcusem un plan să o cer în vacanța din America, am luat inelul cu mine, ca locație mă gândeam la Grand Canyon și la Stratosphere, cea mai înaltă clădire din Vegas, dar până la urmă s-a întâmplat într-un restaurant romantic din Bellagio.

Am rugat un chelner să filmeze, pe ea am păcălit-o că ne face o poză și chiar a fost un moment special. Fântânile porniseră, eu m-am așezat în genunchi, habar nu am ce am zis, dar ea a spus DA, oamenii au aplaudat, așa că, din reflex, am făcut și o plecăciune. Ce să mai, adică tot în stilul nostru, tot cu umor, cu râsete.

Dan Badea: „Nu contează aspectul atât timp cât o faci să râdă!'

Trebuie să recunoaștem că ai o soție superbă! De altfel, toate femeile cu care ai fost văzut de când ești vedetă sunt foarte frumoase. Ce vreau să te întreb și sper să nu sune prost: ai avut vreodată compexe legate de înălțime în ceea ce privește femeile? Cum ai reușit să le cucerești? (Aș vrea să fie asta o lecție de crescut stima de sine pentru cei care cred că, dacă nu sunt Maluma, nu au șanse la femei superbe)!

Să țineți minte: Nu contează aspectul atât timp cât o faci să râdă! Serios, așa a fost în cazul nostru, umorul a făcut să ne cunoaștem și apoi să ne apropiem chiar dacă, în mod normal, ei îi plăceau băieţii mult mai înalţi decât mine. Şi, oricum, în 2015 când ne-am văzut noi prima dată în Vamă, ea oricum se uita pe deasupra capului meu, că avea nişte platforme în picioare

Ce iubește Mădălina cel mai mult la tine?

Că o fac să râdă, că se poate baza pe mine oricând și că sunt un cap de familie așa cum și-a dorit – astea sunt chiar cuvintele ei.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE AUGUST AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursa foto: Instagram, Facebook, Antena 1

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter