Răzvan Fodor, despre începuturile căsniciei cu Irina: „Nu ne dădeau banii afară din casă”

Publicat pe

Răzvan Fodor și soția sa, Irina, au devenit din ce în ce mai îndrăgiți de public. Prezentatorul a dezvăluit câteva detalii din începuturile vieții de familie alături de partenera sa. Aceștia au trăit și vremuri în care nu au dus-o atât de bine cu banii, dar erau fericiți.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Răzvan Fodor și-a exprimat întotdeauna sentimentele față de Irina, în spațiul public. Iar gestul a fost mereu reciproc. Povestea lor de dragoste este apreciată de o țară întreagă, chiar dacă mulți poate nu știu cum au fost începuturile căsniciei lor.

Răzvan Fodor, despre începuturile căsniciei cu Irina: „Nu ne dădeau banii afară din casă'Răzvan Fodor, despre începuturile căsniciei cu Irina: „Nu ne dădeau banii afară din casă'

Așadar, Răzvan Fodor a fost invitat la podcastul lui Speak, unde a vorbit despre cum arăta viața de familie a lui și a Irinei la început.

Răzvan Fodor, despre căsnicia cu Irina

Răzvan Fodor și Irina sunt împreună de 11 ani de zile. Fetița lor a apărut pe lume în urmă cu 10 ani și le umple sufletul de bucurie.

Până să ajungă la Antena 1, Răzvan Fodor și Irina au avut câteva proiecte la PRO TV. Aceștia nu lucrau foarte mult în acea perioadă și aveau mai mult timp liber pe care să îl dedice familiei. Partea mai puțin bună a fost faptul că nici banii nu erau extrem de mulți.

Eu trag acasă. Am avut niște ani în care am stat mai mult acasă cu copilul, și eu, și Irina. Aveam amândoi câte două proiecte de colaborare. Adică eu aveam 45 de zile de filmare de la un alt post de televiziune și Irina avea 20 de zile de filmare și apoi alte 30 de zile altădată. Nu pot să spun că ne dădeau banii afară din casă', a spus Răzvan Fodor.

Citește și: Ce emisiune prezintă Răzvan Fodor la Antena 1, după Burlacul

Citește și: Irina Fodor s-a întors de la Asia Express!

Citește și: Război între Tavi Colen și Alin Oprea la 15 ani de la destrămarea trupei Talisman:

Citește și: Reghe, un nou semn al despărțirii de Anamaria Prodan.

Banii pe care îi câștigau pe proiectele de la PRO TV, Răzvan și Irina încercau să-i împartă astfel încât să le ajungă pe întreg anul. Însă copilul nu a simțit lipsa părinților, iar aceștia au reușit să îi dea educația pe care și-o doreau.

„Am făcut din bugetul ăla… l-am împărțit pe 12 luni. Nouă ne-a ieșit în perioada aia o viață atât de frumoasă și un parenting corect pentru copil, de nu-ți poți imagina'.

„Când stai cu un copil, copilul se trezește cu tine în casă de dimineață, îl duci tu la școală, îl iei, vine copilul acasă, mănâncă cu tine, face teme cu tine…', a mai adăugat Răzvan.

„Copilul a uitat că mama lui a muncit'

Deși, după cum a spus Răzvan, nu îi dădeau banii afară din casă, prezentatorul și soția sa au reușit să-și facă o viață frumoasă și la începuturi. Deși nu își permiteau să plece în vacanțe scumpe, aceștia nu duceau lipsă de nimic.

„Noi am tăiat din cât am fi putut să facem ca și buget al familiei și nu făceam rabat la mai nimic din banii ăia. Normal, nu te duceai în vacanță de 15.000 de euro. Nu-ți schimbi mașina și nici ceva prin casă… Nu faci rabat la cărniță, nu faci rabat la vinul pe care îl bei, îți plătești ratele la bancă, îți plătești impozite, curent, lumină'.

Datorită programului de muncă pe care îl aveau și faptului că petreceau destul de mult timp acasă cu cea mică, fetița la un moment dat a și uitat că Irina a avut loc de muncă.

După cei doi ani în care Irina n-a mai muncit așa și eu am avut altfel de proiecte, copilul a uitat că mama lui s-a dus la muncă vreodată', a mai adăugat acesta în interviul de pe YouTube. Copilul nostru i-a spus Irinei că nu își aduce aminte că mami a muncit. Deși până pe la cinci ani, Irina a lucrat în emisiunea lui Măruță. De când a născut s-a angajat acolo. Copilul a crescut că mami venea la opt seara acasă, că pleca în delegație', a mai declarat Răzvan Fodor.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter