Război între Tavi Colen și Alin Oprea la 15 ani de la destrămarea trupei Talisman: "Mie mi s-a părut un fel de infracțiune"

Publicat pe

Tavi Oprea nu dorește o împăcare cu Alin Oprea, deși acesta din urmă declarase în urmă cu ceva vreme că ar vrea să reia legătura cu fostul său coleg de la Talisman. Tavi nu doar că nu vrea să mai audă de Alin, dar nu l-a iertat nici acum pentru destrămarea trupei și faptul că acesta și-a însușit toate piesele lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Destrămarea trupei Talisman l-a afectat enorm pe Tavi Colen și cel mai mult l-a durut că Alin Oprea și-a însușit tot ce ținea de munca lor, inclusiv numele și piesele formației. De aceea, Tavi nu are de gând să se împace cu fostul coleg și nici să-l ierte vreodată.

Război între Tavi Colen și Alin Oprea la 15 ani de la destrămarea trupei Talisman: "Mie mi s-a părut un fel de infracțiune"Război între Tavi Colen și Alin Oprea la 15 ani de la destrămarea trupei Talisman: "Mie mi s-a părut un fel de infracțiune"

„Nu ne împăcăm. La noi e o chestie de familie, financiară. Mie mi s-a părut un fel de infracțiune să iei numele, eu am dat numele acela. Și să și premeditezi chestia asta cu ani de zile înainte. Nu că e de neiertat, dar mi se pare urât', a mai spus Tavi Colen în emisiunea 'Xtra Night Show'.

În urmă cu două luni, Alin Oprea a declarat că și-ar dori să se împace cu fostul său prieten, dar Tavi susține că a fost mult prea afectat de cele întâmplate ca să treacă peste așa ceva.

„Cea mai mare durere a mea este că eu am căzut de undeva de sus. M-a durut foarte tare, am suferit, o perioadă de un an, aproape doi, nu vorbeam cu nimeni. Singura care m-a ținut așa pe linia de plutire a fost Ema. Eu am căzut ca un bolovan.

Am luat-o, nu de la zero, de la -2. Nu aveam nici scule, nici bani, nici concerte, nici nimic. Și-a luat Alin toate cele, piesele, discurile, numele, tot, am zis hai bine, ia-ți-le, bagă-ți-le undeva. Dar n-a reușit, se pierde totul.

De la orice trupă de unde pleacă solistul vocal, este cam gata. Din punct de vedere muzical noi eram ok, puteam să o mai ducem', a mai spus Tavi Colen.

Citește și: Marian Vanghelie, chemat la Parchet după ce și-ar fi bătut soția. Oana Mizil:

Citește și: Cum arată Roxana Vancea în al doilea trimestru de sarcină.

Citește și: Irina Stroia, ispita de la Insula Iubirii, a fost bătută pe stradă

„Alin a înregistrat marca Talisman pe numele lui!'

La 15 ani de la destrămarea trupei Talisman, Tavi Colen a divulgat motivul rupturii bruște de Alin Oprea, aducându-i acestuia acuzații grave.

„Alin nu ținea pasul cu mine niciodată. Și am zis mai bine să mă retrag eu! Atunci am luat hotărârea să plec. Mi-a fost greu pentru că eu am căzut așa, de sus, ca din copac. El într-o dimineață mi-a luat tot: viața, palmares, trupă, instrumente, tot! Nu am să-l iert niciodată. A fost mai deștept! S-a dus cu cinci ani înainte la OSIM și a înregistrat marca Talisman pe numele lui!', a Tavi Colen, recent, la Antena Stars.

„Ajunsesem să nu am bani nici să iau banane. Mă uitam la o banană și mă gândeam că pentru a doua nu mai am bani. A trebuit să-mi revin în primul rând cu capul. Emma m-a ajutat, altfel acum eram la Spitalul 9! Nu a venit nimeni, nici un măcar un prieten să mă ajute să mă ridic în perioada aia', a dezvăluit solistul.

Istoria trupei Talisman

Grupul Talisman s-a înfiinţat în 1996, iar primul recital l-a susţinut la Festivalul „Om bun', unde soliştii au fost desemnaţi marii câştigători. Piesa de rezistenţa a formaţiei, Atât de singur',  compusă în 1997, a fost, vreme de doi ani, în toate topurile muzicale. După despărţire, Alin şi Tavi şi-au continuat cariera pe cont propriu. Alin a rămas cu numele trupei, iar fostul coleg şi-a înfiinţat propria formaţie, însă niciunul dintre ei nu a reuşit să reediteze succesul de odinioară.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter