Horoscop 2 august 2021. Balanțele se îndrăgostesc

Publicat pe

Horoscop 2 august 2021. Astrele vor acționa în forță încă din prima zi a săptămânii, iar nativii horoscopului vor fi supuși la provocări pe toate planurile. Iată cine sunt favorizații zilei de azi și cine ghinioniștii!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 2 august 2021. Berbec

Azi ești plină de energie, dar și pe măsură de impulsivă. Așadar, ar fi bine să-ți ții temperamentul în frâu, în special la job, unde ar putea apărea frcțiuni cu colegii. Și pe plan sentimental pot apărea discuții cu partenerul, deoarece azi vei avea tendința să te victimizezi.

Horoscop 2 august 2021. Taur

Ești într-o dispoziție excelentă, iar la capitolul comunicare stai perfect azi. La job, vei rezolva sarcinile restante în timp-record și vei găsi apoi energie și pentru o ieșire în oraș cu prietenii. Atenție, persoana iubită, din gelozie, s-ar putea să-ți facă unele reproșuri!

Horoscop 2 august 2021. Gemeni

Ziua va debuta perfect la job, însă vor apărea anumite obstacole – anumite persoane sunt determinate parcă să-ți bage bețe-n roate. Uzează de diplomație și evită conflictul, în cele din urmă șefii îți vor aprecia determinarea. Viața de cuplu e bine aspectată, însă pot apărea discuții cu o persoană mai în vârstă din familie.

Citește și: Care este cea mai rea zodie și cea mai mincinoasă

Citește și: Zodiile celor mai capricioase femei.Cum se comportă când sunt indispuse

Citește și: Horoscopul dragostei și al sexualității.Cele mai pasionale zodii

Citește și: Femeia Berbec – trăsături ale zodiei și temperament. Cu cine e compatibilă

Horoscop 2 august 2021. Rac

Azi par să te deranjeze chiar și intențiile bune ale celor din jur. Nu ai încredere în nimeni și ți se pare că până și cei care te complimentează au scopuri ascunse… Mai mult, relația cu partenerul va avea de suferit, iar seara se va încheia cu o criză de gelozie din partea ta.

Horoscop 2 august 2021. Leu

Azi nu e cea mai bună zi pentru tine, așadar încearcă, pe cât poți, să rămâi low profile. Depresia îți bate la ușă, iar stările de anxietate se pot transforma rapid în atacuri de panică. Din fericire, te bucuri de sprijinul familiei, dar și al parteneruli de viață, care te vor ajuta să depășești momentul.

Horoscop 2 august 2021. Fecioară

Ai foarte mult de lucru la job, iar faptul că te-ai implicat în prea multe proiecte deodată nu te ajută. Vor apărea scurcircuite atât în comunicarea cu șefii, cât și în cea cu colegii. Latura domestică este bine aspectată, așadar poți să începi să faci planuri de renovare a casei sau să achiziționezi aparatele electrocasnice la care visezi.

Horoscop 2 august 2021. Balanță

La job, dai dovadă de foarte multă creativitate, dar și de eficiență în rezolvarea sarcinilor. La orizont se arată oportunități profesionale interesante. Astrele te favorizează, de altfel, și pe plan sentimental, așadar nu este exclus ca azi să cunoști o persoană care îți va face inima să bată din nou cu putere. Iar dacă se va întâmpla, te vei îndrăgosti nebunește!

Horoscop 2 august 2021. Scorpion

Vei trăi sentimente contradictorii azi – la job vei face niște concesii de care nu te credeai în stare, iar asta nu îți va aduce neapărat beneficii, ci, mai degrabă, mai mult de muncă. Dar nu te va deranja să rămâi peste program, fiindcă acasă te așteaptă alte probleme. Relația de cuplu scârțâie și va trebui să ai o discuție serioasă cu partenerul de viață.

Horoscop 2 august 2021. Săgetător

Ai o energie incredibilă, iar temperamentul tău efervescent te face să devii obositoare pentru cei din jur. Colegii și prietenii nu vor putea ține pasul cu tine, iar în final s-ar putea ca intențiile tale bune să se transforme în altceva. Azi până și partenerul tău de viață se va refugia în altă cameră.

Horoscop 2 august 2021. Capricorn

Se pare că nimeni, azi, nu poate rezolva nimic la job fără ajutorul tău. Șefii te solicită, colegii nu se descurcă fără sfaturile tale și tinzi să devii un factotum. Poate a venit momentul să ceri mai mulți bani pentru munca pe care o depui… Nici acasă nu vei scăpa de probleme, fiindcă nimeni pare să nu se descurce fără tine. Încearcă să nu te pierzi cu firea!

Horoscop 2 august. Pești

Problemele de familie nu te lasă să te concentrezi la job și riști să faci greșeli de începător. Iar asta s-ar putea să-ți aducă unele critici din partea șefilor. De bani nu duci lipsă, din fericire, dar asta nu rezolvă totul… Cum ar fi criza de cuplu pe care o traversezi. Jumătatea ta te va pune azi în fața unei decizii foarte dificile.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter