Cine este și cum arată iubita lui Virgil Ianțu. Roxana a împlinit 40 de ani

Publicat pe

Nu puțini sunt cei care s-au întrebat cum arată iubita lui Virgil Ianțu, dat fiind că omul de televiziune este discret în ceea ce privește viața personală. Iată însă că Virgil Ianțu și-a surprins recent fanii cu o imagine rară, în care apare alături de Roxana.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Celor care s-au întrebat de-a lungul timpului cum arată iubita lui Virgil Ianțu, cea care îi este parteneră de viață de 15 ani, le-a fost recent satisfăcută curiozitatea. Iar asta deoarece, la ceas aniversar, carismaticul prezentator al emisiunii Copiii spun lucruri trăsnite a postat o fotografie în care se află alături de Roxana, mama fiicei sale.

Cine este și cum arată iubita lui Virgil Ianțu. Roxana a împlinit 40 de aniCine este și cum arată iubita lui Virgil Ianțu. Roxana a împlinit 40 de ani

Cum arată Roxana, iubita lui Virgil Ianțu

Fanii de pe instagram ai prezentatorului au avut recent ocazia să afle cum arată Roxana, iubita lui Virgil Ianțu. Chiar dacă el este permanent în atenția publicului, în privința vieții personale omul de televiziune este mult mai discret. Ieri însă, de ziua de naștere a partenerei sale, care a împlinit 40 de ani, Virgil Ianțu a postat o fotografie în care apare alături de Roxana Alexandru, însoțită de un mesaj emoționant.

Citește și: Cum arată fata lui Virgil Ianțu. La 16 ani, Iasmina are primul iubit

Citește și: Actorul Alexander Zudor, condamnat la 7 ani de pușcărie cu executare pentru viol

Citește și: Mădălin Voicu, după ce a fost jignit de Fulgy: „Este o persoană bolnavă”

Citește și: Motivul pentru care Maria Chițu se simte atrasă de Marius Crăciun, la Survivor. De cine îi aduce aminte

Citește și: Război între Tavi Colen și Alin Oprea la 15 ani de la destrămarea trupei Talisman:’Mie mi s-a părut un fel de infracțiune’

„Roxana mă face zilnic să mă simt cel mai norocos om din lume. La mulți ani și să te ții tot așa de tânără și de frumoasă până la adânci bătrâneți. Ale tale ca ale mele au început demult”, a scris Virgil Ianțu în dreptul fotografiei în care apar amândoi îmbrățișați si zâmbitori.

Cu ce se ocupă Roxana Alexandru

Chiar dacă nu sunt căsătoriți cu acte, asta nu înseamnă că Virgil Ianțu și Roxana Alexandru nu sunt un cuplu fericit. Ba chiar dimpotrivă, relația lor este una extrem de longevivă. Părinții Jasminei s-au cunoscut în urmă cu 19 ani pe vremea când lucrau împreună la același proiect de televiziune.

La vremea respectivă, Roxana făcea parte din echipa de producție, iar Virgil era prezentator. Acum, o au pe Jasmina, o adolescentă superbă în vârstă de 16 ani, care este pasionată de modă.

De ce nu s-a căsătorit Virgil Ianțu cu partenera lui de viață

Virgil Ianțu și Roxana Alexandru sunt părinții unei superbe adolescente în vârstă de 16 ani și, cu toate că formează un cuplu de multă vreme, cei doi nu s-au căsătorit până acum.

„Ea știe, mama e cerută, cererea a fost acceptată, dar nu am apucat să ne căsătorim. E adevărat că au trecut 15 ani, dar… s-a întâmplat o treabă care mi-a lăsat un gust amar: am mers la un preot și l-am întrebat cum putem face ca în fața lui Dumnezeu să ne cununăm? El ne-a cerut certificatul de căsătorie. Noi am zis că așa e corect din punct de vedere legal, dar noi vrem să o facem pentru sufletul nostru și nu avem timp de acte. I-am zis atunci că mie mi se pare că între noi și Padre nu stau un funcționar public și o foaie din asta.

Așa e de când lumea, trebuia să fie o foaie acolo semnată de cineva cu ștampila și cu drapelul la piept? Mie mi se pare total ciudat că nu pot să fac asta în fața lui Dumnezeu până ce un ales al poporului nu îmi dă o patalama. Preotul a zis că nu se poate altfel pentru că asta ar însemna să-l mințim pe Dumnezeu. Mi s-a părut total aiurea. Tatăl meu a fost preot, eu respect regulile, dar mă gândeam că există totuși o variantă doar pentru sufletul nostru. Nu există și eu cred că ar trebui reglementată. Nu vreau să stau după acte', a mărturisit Virgil Ianțu pentru life.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter