Actorul Alexander Zudor, condamnat la 7 ani de pușcărie cu executare pentru viol

Publicat pe

Alexander Zudor a primit o pedeapsă cumulată de 7 ani de pușcărie cu executare. Actorul Alexander Zudor a fost condamnat de magistrații Judecătoriei Sectorului 5 după ce, la începutul lunii februarie, a fost arestat preventiv pentru un viol și două tentative de viol.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Alexandru (Alexander) Zudor (46 de ani) era suspectat că în lunile noiembrie-decembrie 2020 a ameninţat cu un cuţit mai multe femei, pe străzile din Sectorul 5 şi în scara unui bloc din Sectorul 4, pentru a le agresa sexual.

Actorul Alexander Zudor, condamnat la 7 ani de pușcărie cu executare pentru violActorul Alexander Zudor, condamnat la 7 ani de pușcărie cu executare pentru viol

Judecătoria Sectorului 5 l-a condamnat pe Alexander Zudor la 5 ani şi 4 luni de închisoare pentru viol (faptă comisă în 1 noiembrie 2020), la 2 ani şi 6 luni de închisoare pentru tentativă de viol (comisă în 5 decembrie 2020), la 2 ani şi 6 luni de închisoare pentru tentativă la viol (infracţiune din 15 decembrie 2020).

„(…) contopeşte pedepsele cu închisoarea de: 5 ani şi 4 luni, 2 ani şi 6 luni şi 2 ani şi 6 luni şi aplică pedeapsa cea mai grea de 5 ani şi 4 luni închisoare, la care adaugă sporul obligatoriu de 1 an şi 8 luni închisoare (o treime din suma celorlalte pedepse – 5 ani), în final urmând ca inculpatul Zudor Alexander să execute pedeapsa de 7 ani închisoare în regim de detenţie”, se arată în decizia instanţei, potrivit news.ro.

Citește și: Andrei Dascălu și Marius Crăciun o atacă pe Elena Marin, după Survivor: „Am devenit dusmanii ei’

Citește și: Motivul pentru care Maria Chițu se simte atrasă de Marius Crăciun, la Survivor. De cine îi aduce aminte

Citește și: Război între Tavi Colen și Alin Oprea la 15 ani de la destrămarea trupei Talisman:'Mie mi s-a părut un fel de infracțiune'

Zudor trebuie să plătească despăgubiri de 60.000 de lei

După ce probatoriul a fost finalizat, Zudor a fost ridicat. Cu această ocazie, anchetatorii au descoperit că actorul folosea o haină cu două fețe, pe care o întorcea după comiterea faptelor. În același timp, au fost ridicate și două arme albe, un cutter și un briceag.

Bărbatul trebuie să-i achite uneia dintre victime 60.000 de lei, în timp ce, conform hotărârii publicate pe portalul instanțelor de judecată, celelalte două nu s-au constituit părți civile. Cheltuielile de judecată vor fi plătite de către stat, iar ADN-ul actorului va fi introdus în Sistemul Naţional de Baze Genetice Judiciare.

Totodată, Alexander Zudor nu va avea voie să se apropie de victimele sale, nu va avea dreptul să aleagă și să fie ales pe o perioadă de 5 ani și nici să poarte sau să folosească arme. Magistrații i-au dat înapoi hainele pe care le folosea atunci când ieșea să caute victime, dar i-au confiscat cutterul și briceagul descoperite în urma percheziției.

Sintința nu este definitivă și poate fi atacată în zece zile de la pronunțare.

Cum acționa Alexander Zudor

Potrivit Poliţiei Capitalei, în 1 noiembrie 2020, în jurul orei 23.30, poliţişti din cadrul Secţiei 18 au fost sesizaţi de un bărbat care a sunat la 112 spunând că, în timp ce prietena sa se deplasa către domiciliu, în dreptul unui imobil din Sectorul 5, a fost abordată de un bărbat necunoscut, care, sub ameninţarea unui obiect tăietor, a împins-o între autoturismele parcate şi, prin violenţă, a agresat-o sexual.

Ulterior, la aceeaşi subunitate de poliţie s-a prezentat o femeie care a reclamat că, în 5 decembrie, în jurul orei 21.30,  în timp ce se deplasa pe o stradă din Sectorul 5, a fost agresată fizic de o persoană necunoscută, care, sub ameninţarea unui obiect tăietor, a încercat să o împingă spre un teren viran.

Ambele cazuri au fost preluate de Serviciul de Investigaţii Criminale Sector 5, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

Fetele erau atacate de un bărbat înalt, care purta haine închise la culoare. Individul le amenința cu un cutter sau un briceag și le cerea să nu țipe. Prădătorul sexual reușise, în acest mod, să violeze numai una dintre tinere, în timp ce, pentru celelalte două, s-au înregistrat numai tentative.

După ce au eliminat de pe lista de suspecți mai multe persoane, anchetatorii s-au concentrat asupra lui Alexander Zudor, un individ care locuia în apropiere de locul în care avuseseră loc atacurile. Suspectul a fost urmărit o vreme, timp în care polițiștii au stabilit că acesta obișnuia să contacteze femei de pe site-urile de anunțuri matrimoniale, pentru relații pasagere, potrivit gandul.ro.

Acesta își anunța de la început potențialele partenere că dorește să întrețină relații sexuale în locuri în care se depozitează gunoi ori în ganguri mizerabile.

„La jumătatea lunii decembrie 2020, la o altă subunitate de poliţie, o femeie reclama că în ziua de 15 decembrie 2020, în jurul orei  21.00,  în timp ce se afla în scara unui bloc din Sectorul 4, un bărbat necunoscut a intrat cu ea în lift, apoi a ameninţat-o cu un obiect tăietor, în încercarea de a întreţine raporturi sexuale.

Şi acest caz a fost preluat de către Serviciul de Investigaţii Criminale Sector 5, iar din coroborarea datelor s-a conturat ipoteza că în toate situaţiile ar fi vorba despre aceeaşi persoană. Astfel, din datele şi probele adminstrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că un bărbat de 46 de ani ar fi comis faptele reclamate”, arăta sursa citată.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter