Laura Dincă, primele declarații după despărțirea de Cristian Boureanu: ”Nu se mai putea”

Publicat pe

Laura Dincă face primele declarații, după despărțirea de Cristian Boureanu. Cei doi și-au spus adio după 6 ani de relație chiar înainte de nuntă. Laura a dezvăluit și care a fost motivul despărțirii de Cristian Boureanu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

După 6 ani de relație, Cristian Boureanu și Laura au decis să se despartă. Cel care a făcut anunțul a fost chiar fostul politician, iar fosta lui iubită a făcut acum primele declarații despre situația lor amoroasă.

Laura Dincă, primele declarații după despărțirea de Cristian Boureanu: 'Nu se mai putea'Laura Dincă, primele declarații după despărțirea de Cristian Boureanu: 'Nu se mai putea'

Sunt bine. Nu mai vreau să dau nicio declarație. V-am surprins pe toți cu această separare, asta este, se mai întâmplă. Sunt super ok. Lucrul acesta este de ceva timp, noi nu ne-am despărțit ieri sau acum două zile, ci de ceva timp. Nu mai vreau să fiu persoană publică. Nu el m-a lăsat, nu eu l-am lăsat, amândoi am decis asta. Ne-am despărțit pentru că nu se mai putea', a declarat Laura Dincă pentru Playtech.

Potrivit spuselor fostului fotomodel, ruptura dintre ei s-a produs de ceva timp, însă au preferat să țină totul ascuns. Între cei doi exista o diferență de vârstă de 24 ani, însă asta nu a fost un obstacol în calea iubirii lor. Laura Dincă și Cristian Boureanu își doreau să-și întemeieze o familie și să se căsaătorească.

Citește și: Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit. Aveau nunta planificată

Citește și: Monica Tatoiu nu crede în relația dintre Cristian Boureanu și Laura: „Când dispare focul amorului…”

Citește și: Cum arată fiica lui Cristian Boureanu la 20 de ani. Operațiile estetice au transformat-o într-o bombă sexy

Citește și: Cum și-a cerut Dan Badea soția în căsătorie: „Din reflex, am făcut și o plecăciune'/ EXCLUSIV

Laura Dincă și Cristian Boureanu aveau nunta planificată

Despărțirea lor a luat pe toată lumea prin surprindere. Laura și Cristian Boureanu au decis să pună punct relației după 6 ani de zile, iar motivul separării ar fi fost că lucrurile nu mai funcționau între ei doi.

'După 6 ani de relație cu Laura, 6 ani și jumătate aproape, am luat decizia să ne despărțim, spre bucuria multora… A fost frumos, s-a terminat', este anunțul făcut de Cristian Boureanu privind despărțirea de Laura Dincă. Cei doi erau logodiți și aveau nunta planificată de dinainte de perioada pandemiei. 

FOTO: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter