Cine este Ioana Filimon de la Bravo, ai stil! S-a iubit cu un milionar controversat

Publicat pe

Cine este Ioana Filimon de la Bravo, ai stil! Celebrities? Ioana Filimon participă în sezonul 7 și luptă, alături de alte 8 concurente, pentru a câștiga titlul de cea mai stilată femeie din România. Iată câteva detalii despre noua concurentă din cadrul show-ului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ioana Filimon participă la Bravo, ai stil! Celebritis, sezonul 7, Metamorfoza – show-ul perfect, strălucirea supremă! Ea se alătură celorlalte opt concurente: Anda Adam, Nicoleta Nucă, Otniela, Ruxi, Sensy, Mădălina Pamfile, Carmen Negoiță și Olga Verbițchi.

Cine este Ioana Filimon de la Bravo, ai stil! S-a iubit cu un milionar controversatCine este Ioana Filimon de la Bravo, ai stil! S-a iubit cu un milionar controversat

Cine este Ioana Filimon de Bravo, ai stil! Celebrities

Cine este Ioana Filimon de la Bravo, ai stil! Celebrities? Ioana Filimon este fotomodel și se bucură de succes nu doar în țară, ci și în străinătate. Este una dintre cele mai frumoase femei din România, dat fiind că în palmaresul său sunt trecute două titluri importante: Miss România în 2016 și Miss Global Model of the World în 2018.

Ioana Filimon are 28 de ani și a studiat Ingineria și Protecția Mediului, dar marea sa pasiune este modelling-ul, pe care îl practică încă din adolescență.

„Primii trei ani din viața mea i-am petrecut la sat, apoi m-am mutat la Timișoara. Am studiat Facultatea și Masterul în Protecția și Ingineria mediului. M-am mutat în București după ce am câștigat Miss România 2016', povestea Ioana Filimon de la Bravo, ai stil! Celebrities.

Citește și: Scandalul continuă! Ce declarații a făcut milionarul turc despre Ioana Filimon și Otilia Bilionera, fostele lui iubite

Citește și: Ce le-a spus Ioana Filimon polițiștilor din Turcia.Familia ei era convinsă că a fost sechestrată de iubit

Citește și: Cum și-a cerut Dan Badea soția în căsătorie:„Din reflex, am făcut și o plecăciune'/ EXCLUSIV

Citește și: Actorul Alexander Zudor, condamnat la 7 ani de pușcărie cu executare pentru viol

Ioana Filimon a participat la Ferma

Ioana Filimon nu este la prima apariție televizată. Concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities a participat la Ferma 2019. „Lumea mă percepe ca pe o fată care nu știe să facă nimic, oamenii cred că  doar aparențele contează dacă sunt fotomodel și am câștigat concursuri de miss. Sunt mai mult decât atât și asta voi demonstra la Ferma‘, spunea Ioana înainte de a intra în competiție.

Ioana a fost eliminată prima dată de Geanina Ilieș din emisiune, iar după ce a revenit a pierdut duelul în fața Dianei Belbiță.

A fost o onoare să fiu aici și să vă cunosc, a spus Ioana Filimon după eliminare, primind la acel moment numai cuvinte de laudă.

Mi-aș fi dorit să rămână Ioana. Ioana a avut cinci dueluri de eliminare, iar Belbiță a avut două', a precizat  Florin Pastramă după duel.

Este o victorie de adevărat campion, s-a bucurat în liniște. Ioana e prima concurentă care pleacă cu zâmbetul pe buze', a completat și Cătălin Zmărăndescu.

Ioana Filimon, bătută și înșelată în trecut de iubit

Viața amoroasă a Ioanei Filimon de la Bravo, ai stil! Celebrities nu a fost mereu roz, precum mulți s-ar grăbi să spună. Invitată la o emisiune de televiziune, Ioana Filimon a dezvăluit că, din păcate, a simțit pe pielea ei ce înseamnă violența domestică. Vedeta a povestit că a fost agresată de unul dintre partenerii ei, atât fizic, cât și verbal. Potrivit spuselor tinerei, bărbatul nu avusese niciun motiv pentru a recurge la astfel de gesturi.

„Nu accept ca un bărbat să agreseze o femeie, dar și eu am avut parte de asta. Eu nu am reacționat că nu am conștientizat că mi se întâmplă mie. El nu a avut niciodată un motiv întemeiat. O femeie nu merită să fie bătută sau agresată verbal’, a declarat Ioana Filimon de la Bravo, ai stil!

Mai mult, ea a dezvăluit că bărbatul ar fi și înșelat-o și chiar ar fi pus-o la aceeași masă cu amanta. „Pe lângă că mă înșela, m-a pus și cu acea femeie la masa. Eu nu știam’, povestea ea.

Ioana Filimon s-a iubit cu fostul logodnic al Otiliei Bilionera

Ioana Filimon s-a iubit cu Cengiz Şıklaroğlu, milionarul turc care fusese logodit cu Otilia Bilionera, colega şi prietena Ioanei din Fermă. La scurt timp de la încheierea filmărilor, concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities a fost acuzată că i-ar fi furat iubitul artistei.

La acel moment, a avut o reacție vehementă: „Orice bărbat e fostul cuiva, nu? Nu am luat eu nicio informație de niciunde. Pur și simplu s-a întâmplat, iar eu știam trecutul lui la fel cum și el îl știe pe al meu. Eram singura de ceva timp si nimeni nu mă poate condamna pentru alegerile pe care le fac.

Este viața mea și fac ce vreau cu ea, te sfătuiesc sa faci la fel! Ferma s-a terminat în aprilie, iar acum suntem imediat în august, dar nu cred că trebuie să dau explicații nimănui. Îți poți face ce părere vrei despre mine, eu una dorm liniștită noaptea”, a transmis Ioana Filimon pe rețelele de socializare.

Ioaana Filimon și milionarul turc, despărțire cu scandal

Totuși, relația lor nu s-a terminat în cei mai amiabili termeni. Dimpotrivă! Bărbatul ar fi precizat că Ioana Filimon ar fi primit din partea lui un inel extrem de scump, dar şi mai multe sume de bani, pe care nu i le-ar fi restituit.

Ioana Filimon de la Bravo, ai stil! a precizat că îi va înapoia inelul de logodnă turcului și vrea să rupă orice legătură cu el. „Eu niciodată nu i-am dorit răul. În viaţă, orice greşeală e o lecţie. Sper să o iau ca pe o lecţie. Eu sunt foarte împăcată cât de cât cu deciziile mele. (…) Aş dori să se încheie subiectul acesta’, a mai spus Ioana Filimon.

Cengiz Şıklaroğlu a revenit recent în centrul atenției, după ce s-a spus că ar avea o relație cu Bianca Drăgușanu. Cei doi, însă, au negat zvonurile. ‘Nu! Nu. Bianca este foarte diferită. Viaţa mea este atât de diferită… Poate că ea ar vrea, poate că eu aş vrea să fie ceva între noi, dar viaţa mea… Începe o perioadă grea pentru mine pentru că abia am ieşit din închisoare, acum 4 luni şi să am o relaţie este foarte greu pentru mine.’ , a spus milionarul turc pentru Antena Stars.

De ce participă Ioana Filimon la Bravo, ai stil! Celebrities

Adepta unui stil de viață sănătos, Ioana Filimon intenționează să le împărtășească telespectatorilor câteva dintre trucurile vestimentare învățate de-a lungul carierei sale de la designerii cu care a colaborat.

„Ar fi cazul să învăț să mă îmbrac, să am stil. Până acum, la prezentări, concursuri de Miss, am primit ținutele cu care să defilez. La „Bravo, ai stil! Celebrities' vreau să îmi pun și eu mintea la contribuție, vreau să îmi compun singură ținutele și sper să fie unele frumoase. Nu am încă un stil bine definit, până acum stilul a fost unul mai sexy, încerc să ies din această zonă, în curând împlinesc 30 de ani, îmi doresc să adopt un stil „cu clasă'. Îmi este teamă să pierd, dar mă motivează competiția și voi da tot ce pot că să impresionez juriul și telespectatorii, a spus Ioana Filimon, concurentă la Bravo, ai stil! Celebrities.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter