Teo Trandafir, despre problemele de sănătate pe care le-a avut: „Am atacuri de panică”

Publicat pe

Teo Trandafir este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV de la noi. Recent, aceasta a vorbit despre unele dintre problemele de sănătate pe care le-a avut de-a lungul vieții și a dezvăluit că se confruntă cu atacuri de panică. De asemenea, aceasta a vorbit și despre fiica ei, Maia.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Chiar dacă viața ei pare perfectă din fața micilor ecrane, Teo Trandafir s-a confruntat de-a lungul timpului cu mai multe probleme de sănătate. Aceasta a fost invitată în podcastul lui Alex Velea și al Antoniei și a vorbit și desprea viața ei persoanlă. Unul dintre subiectele de discuție a fost reprezentat despre sănătatea vedetei, aceasta dezvăluit că s-a confruntat și cu atacurile de panică.

Teo Trandafir, despre problemele de sănătate pe care le-a avut: „Am atacuri de panică'Teo Trandafir, despre problemele de sănătate pe care le-a avut: „Am atacuri de panică'

Da, dar la mine nu știu cum se manifestă. Depresie cred că-i mult, că am înțeles că depresia se manifestă, citez: stare de tristețe marcată, care durează mai mult de trei săptămâni. Am atacuri de panică, adică mi se întâmplă răruț, dar frumos. Dacă-s mici, stau pe loc…îți bate inima, totul se învârte', a povestit Teo Trandafir, în podcastul lui Alex Velea și al Antoniei.

Citește și: Cum și-a cerut Dan Badea soția în căsătorie:„Din reflex, am făcut și o plecăciune'/ EXCLUSIV

Citește și: Elena Marin, adevăruri nespuse despre relația cu Zanni:„Ne-am îmbrățișat și mi s-a părut…'/ EXCLUSIV

Citește și: Mădălin Voicu, după ce a fost jignit de Fulgy:„Este o persoană bolnavă'

Citește și: Carmen Negoiță și Olga Verbițchi participă la Bravo, ai stil! Celebrities, sezonul 7

Teo Trandafir se confruntă cu atacuri de panică

În continuare, Teo Trandafir a oferit un exemplu de situație în care s-a confruntat cu un atac de panică. Aceasta a vorbit cât de gravă a fost starea ei și cât de frică i-a fost în acele momente. Apoi, doctorița i-a spus că are un atac de panică și a ajutat-o să își revină.

Ca să-ți dau un exemplu,ce mi s-a întâmplat mie. Am făcut un rahat, am mâncat mere cu morcovi și n-a fost bine, am ajuns la spital. Problema era că era ora 15: 18 și eu nu eram în televiziune. Eram terminată de frică. Termin cu perfuzii… urc în lift, eu n-am nicio problemă cu liftul, n-am treabă. Și zic, o să mor acum. Mi se întâmplă acum. M-am apucat cu mâinile de lift. Doctorița mi-a zis că e un atac de panică și suntem în control. În momentul ăla m-a lăsat, n-am mai pățit. E nașpa',  a mai  declarat Teo Trandafir.

„Mă gândeam că fiica mea nu va crește niciodată'

Toată lumea știe că Teo Trandafir și fiica ei, Maia, au o relație minunată. Chiar dacă prezentatoarea TV nu este cea care i-a dat viață, iubirea dintre ele este nemărginită. Teo Trandafir a vorbit și despre momentul în care s-a hotărât s-o adopte pe Maia și cum, la acea vreme, a fost copleșită de emoții total necunoscute.

„Nu înțelegeam ce m-a lovit, mai ales că eu nu fusesem însărcinată. A venit ca trăsnetul. M-am trezit cu o făptură care nu știa să mănânce, să meargă, să vorbească. Mi-am dat seama că nu poate face toate aceste lucruri. M-a izbit și faptul că adopția este o chestie ireversibilă.

Mă gândeam că fiica mea nu va crește niciodată. Mă trezeam dimineața și era la fel de mică precum în ziua precedentă. Mă uitam la alți copii, pe care îi vedeam mai rar, și aveam senzația că sunt mai mari, de fiecare dată îi vedeam altfel. Și copilul meu creștea, doar că eu, fiind alături de ea zi de zi, nu observam acest lucru', a mai spus Teo Trandafir.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter