Cine este Zarug de la Asia Express 4 și cu ce se ocupă

Publicat pe

Cine este Zarug de la Asia Express? Face echipă cu Lorelei Bratu și pornește în aventura vieții lui pe Drumul Împăraților. Iată câteva importante despre concurentul de la Asia Express: care este numele lui întreg și cu ce se ocupă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cine este Zarug de la Asia Express? Zarug face echipă la Asia Express, sezonul 4 cu Lorelei Bratu. Cei doi concurenți nu sunt atât de cunoscuți pe micul ecran, însă în zona digita sunt două nume celebre.

Cine este Zarug de la Asia Express 4 și cu ce se ocupăCine este Zarug de la Asia Express 4 și cu ce se ocupă

Cine este Zarug de la Asia Express

Cine este Zarug de la Asia Express? Întrebarea care stă pe buzele tuturor de când s-au aflat concurenții Asia Express este legată de Zarug.

Mihai Dan Zarug este numele lui complet și este de profesie designer vestimentar. Este foarte activ în mediul online, având peste 1.800 de postări pe Instagram până la acest moment.

Citește și: Lorelei Bratu și Zarug participă la Asia Express:”Mă aștept să fie înfiorător de greu”

Citește și: Lista completă concurenți Asia Express sezonul 4

Citește și: Ultimele fotografii cu Ion Dichiseanu. Îmbrăcat elegant, lângă cele trei mari iubiri:fosta soție, fiica și nepoata

Citește și: Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza, participă la Asia Express 4:„Începe aventura vieții!'

Citește și: Ce puncte slabe au Lorelei și Zarug la Asia Express: „Fizicul e handicapul cel mai mare'

Zarug, apariție neașteptată la Chefi la cuțite

În urmă cu trei ani, Zarug și-a făcut apariția și la Chefi la cuțite într-un mod spectaculos: a venit pe tocuri în fața celor trei jurați: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Zarug de la Asia Express cochetează și cu muzica, filmându-se recent cântând câteva melodii. Concurentul de la Asia Express a postat filmulețele pe rețelele de socializare.

Zarug: „Cred că va fi mega fun'

Zarug a făcut primele declarații despre participarea în cadrul show-ului de la Antena 1. Cu toate că încă nu îi vine să creadă că a acceptat propunerea de a pleca pe Drumul Împăraților, Zarug de la Asia Express susține că nu a vrut să rămână cu niciun regret, astfel că a acceptat provocarea fără ezitare.

„Mie încă nu-mi vine să cred că m-am înhămat la Asia Express. Acum puţin timp, mi-ar fi îngheţat sângele în vene la ideea că aş putea face asta, diferit de data asta e că, atunci când am primit propunerea, am ştiut din prima secundă că aş fi regretat să nu o trăiesc. Cred că va fi mega fun, psihotic şi pe alocuri înfricoşător, şi mai cred ca va fi the best middle life crisis ever., a declarat Zarug, după ce s-a aflat că e pe lista de concurenți de la Asia Express sezonul 4.

În sezonul 4, Irina Fodor o în locuiește pe Gina Pistol în rolul de prezentatoare, dat fiind că iubita lui Smiley este în concediu de maternitate. Oase și Marius Damian vor fi co-prezentatori.

Reamtinim că cele nouă echipe din acest sezon sunt: Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter