Cine este Cuza de la Asia Express. S-a iubit cu Ramona Olaru de la Neatza

Publicat pe

Cine este Cuza de la Asia Express? Cuza de la Asia Express a fost plecat în aventura vieții lui pe drumul Împăraților alături de prietenul și colegul său, Emi. Cuza a declarat că a avut emoții foarte mari și consideră că Asia Express va fi pentru ei doi și un test al prieteniei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cine este Cuza de la Asia Express? Cuza, de la Asia Expres este membru al trupei Noaptea Târziu, care s-a făcut remarcată prin parodiile muzicale care au fost în topuri pe YouTube, canalul lor având peste 1,8 milioane de abonați.

Cine este Cuza de la Asia Express. S-a iubit cu Ramona Olaru de la NeatzaCine este Cuza de la Asia Express. S-a iubit cu Ramona Olaru de la Neatza

Cuza, pe numele lui adevărat Iulian Adrian Popescu, a mai participat și la Te cunosc de undeva, în trecut. Acolo i-a dat pe toți pe spate cu transformările sale inedite, însă la Asia Expres, sezonul 4, s-ar putea ca talentul să nu-l mai ajute atât de mult. Cuza și Emi au avut de înfruntat la Asia Express foarte multe provocări.

Citește și: Emi și Cuza, despre Asia Express 4: „Cam totul aici e o criză!”

Citește și: Connect-R și Shift participă la Asia Express 4:”Să vă rugați pentru noi!”

Citește și: Lidia Buble participă la Asia Express cu sora ei:„Vin să câștig'

Citește și: Lista completă concurenți Asia Express sezonul 4

Citește și: Cine este Zarug de la Asia Express 4 și cu ce se ocupă

Cine este Cuza, de la Asia Express

Cine este Cuza de la Asia Express? Cuza, de la Asia Express, sezonul 4, este din Târgu Jiu și are 29 de ani. De asemenea, acesta a fost student la Facultatea de Medicină. Totuși, cum a ajuns Cuza, de la Asia Express, de la a studia medicina la a pune bazele proiectului Noaptea Târziu? Totul a început la o cafea, în anul 2014. În acel moment, Cuza, Emi și Cucu au început să vorbească despre cum pot să facă bani din mediul online.

Cei trei erau pasionați de cuvinte, dar aveau și un simț al umorului dezvoltat, așa că au pornit de la acest punct. Numele trupei a fost inspirat de faptul că erau toți trei studenți. Cum examenele și proiectele pentru facultate băteau la ușă, Cuza, Emi și Cucu aveau timp să filmeze doar noaptea târziu.

Cuza de la Asia Express a avut o relație cu Ramona Olaru

Cuza, de la Asia Express a mai fost în atenția presei și pentru faptul că a avut o relația cu Ramona Olaru, asistenta de la Răzvan și Dani, imediat după ce aceasta a divorțat. Cei doi au o relație condimentată cu multe despărțiri și împăcări.

Cuza a vorbit, la un moment dat, de unde i se trage porecla aceasta. Povestea este una veche pentru că totul a început pe când el era în clasa a patra.

Când eram în clasa a patra, am jucat într-o scenetă la serbarea școlii și am fost Cuza. Am avut o singură replică (râde), dar probabil atât de bine sau atât de prost am zis-o, că am rămas cu această poreclă. (…) Ai mei parcă au fost luați prin surprindere când a trebuit să îmi pună numele, pentru că le port amândurora prenumele, Iulian-Adrian, mama fiind Iuliana. Al cui este al doilea vă prindeți voi (râde)’', a spus Cuza, care va participa la Asia Express alături de Emi.

Cuza participă la Asia Express împreună cu Emi

Cuza și Emi sunt foarte încântați că au participat la Asia Express, sezonul 4, emisiune difuzată de Antena 1. De asemenea, acesta a mai spus că aventura de pe Drumul Împăraților a fost și un test pentru prietenia lor. Dacă vor trece testul sau nu, asta rămâne de văzut, însă, cu siguranță, cei doi vor avea multe de înfruntat și va fi o experiență pe care nu o vor uita niciodată.

Plecarea în Asia Express deja mi-a stârnit emoţii pe care nu credeam că sunt capabil să le simt sau că le am. Abia aştept să trăiesc experienţa asta pe pielea mea; sunt convins că îmi va fi greu, dar îmi voi crea nişte amintiri pentru o viaţă. Am decis să mergem în Asia ca să îmi testez prietenia cu Emi. Dacă ne înţelegem şi acolo, o să îl cer de prietenul meu cel mai bun!! Sper să stăm cât mai mult în concurs’, a declarat Cuza, despre plecarea la Asia Express.

Sursa Foto: Instagram, Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter