Cine este Lorelei Bratu de la Asia Express. E model plus-size

Publicat pe

Cine este Lorelei Bratu de la Asia Express? Lorelei Bratu de la Asia Express a fost în aventura vieții ei pe „Drumul Împăraților', împreună cu Zarug, designer vestimentar. Aceasta este cel mai cunoscut model plus-size din România.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cine este Lorelei Bratu de la Asia Express? Lorelei Bratu de la Asia Express este body activist și locuiește în București.

Militez pentru drepturile tuturor felurilor de trupuri. Inspir femeile să se iubească indiferent de numărul de kilograme, de cum arată… Fiecare trebuie să fie așa cum se simte bine și să se iubească indiferent de cum arată', a spus Lorelei Bratu de la Asia Express în cadrul unei emisiuni TV.

Cine este Lorelei Bratu de la Asia Express. E model plus-sizeCine este Lorelei Bratu de la Asia Express. E model plus-size

De asemenea, Lorelei Bratu de la Asia Express este și cel mai cunoscut model plus-size din România. Aceasta este din Tecuci, dar locuiește de mai mulți ani în București. În plus, Lorelei Bratu, care participă la Asia Express, a absolvit Școala Națională de Studii Politice și Administrative SNSPA, iar în prezent, este și antreprenor.

Citește și: Ce puncte slabe au Lorelei și Zarug la Asia Express: „Fizicul e handicapul cel mai mare'

Citește și: Prima fotografie cu Lidia Buble după ce s-au terminat filmările de la Asia Express: „A fost…'

Citește și: Connect-R și Shift participă la Asia Express 4:„Să vă rugați pentru noi!'

Citește și: Mihai și Elwira Petre participă la Asia Express:„Nu credeam că vom pleca'

Citește și: Lidia Buble participă la Asia Express cu sora ei:„Vin să câștig'

Citește și: Lista completă concurenți Asia Express sezonul 4

Cine este Lorelei Bratu de la Asia Express

Cine este Lorelei Bratu de la Asia Express? Lorelei Bratu de la Asia Express este foarte activă pe Instagram, acolo unde promovează frumusețea indiferent de numărul de kilograme. Aceasta încearcă să le inspire pe femei să nu mai fie complexate de cum arată și să își trăiască viața așa cum vor.

„Mi-am petrecut multi ani din viata dorind sa slabesc si incercand sa arat ca femeile pe care le vedeam in reviste. In tot acest timp, eram atat de focusata pe felul cum arata corpul meu, incat amanam sa fac lucrurile pe care le visam. Imi spuneam ca voi merge in vacanta cand voi fi slaba, ca voi purta fusta scurta cand voi fi slaba. Iar la un moment dat, mi-am dat seama ca, poate, nu voi fi slaba niciodata si ca vreau sa traiesc aici si acum.

Viata e prea frumoasa si scurta ca sa-ti pierzi vremea cu insecuritati legate de felul in care arata corpul tau. Increderea si iubirea de sine se construiesc in fiecare zi si incep in momentul in care realizezi ca reprezinti mai mult decat un trup si ca meriti sa fii apreciata si iubita indiferent de cate kilograme ai. Da, sunt grasa si am celulita! Dar nimic nu ma va opri sa merg la plaja si sa rad cu gura pana la urechi in aceasta vara', scris Lorelei Bratu, care va participa la Asia Express, pe Instagram

Lorelei Bratu participă la Asia Express alături de Zarug

Lorelei Bratu participă la Asia Express, sezonul 4, alături de Zarug, designer vestimentar. Lorelei a acceptat provocarea fără să stea prea mult pe gânduri. Aceasta a mai spus că se așteaptă să întimpine greutăți pe „Drumul Împăraților', dar să și râdă foarte mult.

În general, iau viata cu tot ce e mai bun în ea, aşa că am răspuns instant da la o vacanţă prelungită pe banii altora. Mă aştept să fie cu hohote de râs şi înfiorător de greu, dar hei, m-am antrenat toată viaţa să caut şi să găsesc soluţii pentru orice situatie. Altfel, mă bazez pe tehnicile mele avansate de seducţie şi pe ambulanţa de pe traseu. De vis va fi!, a declarat Lorelei Bratu, de la Asia Express.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter