Mihai și Elwira Petre participă la Asia Express: „Nu credeam că vom pleca”

Publicat pe

Asia Express, sezonul 4, vine cu surprize nebănuite, printre care se află și vedetele care vor alcătui cele nouă echipe care vor porni în aventura vieții lor pe Drumul Împăraților. Printre concurenții care vor avea participa la Asia Express, sezonul 4, se numără și Mihai Petre, împreună cu soția lui, Elwira Petre.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Mihai și Elwira Petre sunt încântați să participe la Asia Express, sezonul 4, chiar dacă inițial și-au pus mai multe semne de întrebare. Elwira, soția lui Mihai Petre, a povestit că, din cauza mai multor factori, nu credea că vor pleca la Asia Express. Însă, curiozitatea a făcut-o să nu rateze această ocazie.

Mihai și Elwira Petre participă la Asia Express: „Nu credeam că vom pleca'Mihai și Elwira Petre participă la Asia Express: „Nu credeam că vom pleca'

Când am primit propunere de a participa la Asia Express, nu credeam că vom pleca, mai ales că era vorba de amândoi. 1000 de întrebări au apărut în capul meu. Cum să mă organizez? Fetele? Casa? Serviciul? Oare este posibil? Dar recunosc că sunt o femeie foarte curioasă.  Curioasă să întâlnesc oameni noi, locuri noi, culturi noi. Atât de curioasă, încât nu am putut sa ratez Asia Express. Ce ne așteaptă? Nu știu! Dar vreau sa văd!‘, a povestit Elwira Petre, care va participa la Asia Expres, sezonul 4, alătuiri de soțul ei, Mihai Petre.

Citește și: Gina Pistol, prima reacție după ce a fost înlocuită de Irina Fodor la Asia Express sezon 4:'Să aveți un drum…'

Citește și: Cine este Marius Damian, unul dintre prezentatorii Asia Express 4

Citește și: România nu s-a calificat în finala Eurovision 2021.Roxen a participat cu piesa Amnesia

Citește și: Lavinia Petrea, îndrăgostită de Mihai Bendeac, în liceu:„Ea e superbă și eu sunt un dobitoc'

Mihai și Elwira Petre participă la Asia Express

Mihai și Elwira Petre, una dintre echipele care vor participa la Asia Express, sezonul 4, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi s-au căsătorit în 2008 și au două fiice superbe, Catinca, în vârstă de 7 ani și Ariana, în vârstă de 2 ani.

Chiar dacă a devenit vedetă la nivel național în 2006, cu ‘Dansez pentru tine’, Mihai Petre era vedetă în lumea dansului cu mult înainte de acest moment. Mihai Petre a început să danseze de la opt ani – după ce inițial se îndreptase spre karate – iar la 14 ani a devenit campion național la dans sportiv. În 2001 a cunoscut-o pe soția lui, Elwira Petre, care i-a devenit parteneră de dans și alături de care a câștigat multe concursuri.

Elwira Petre este din Polonia și pe Mihai Petre la cunoscut în Moldova, la o probă de dans. Acum, Mihai și Elwira Petre sunt de nedespărțit și mai mult ca sigur vor face față provocărilor de la Asia Express.

Care sunt concurenții Asia Express, sezon 4

Pe lângă Mihai și Elwira Petre, la Asia Express, vor la participa și Connect-R și Shift, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug.

De asemenea, o altă surpriză a noului sezon Asia Express, emisiune difuzată de Antena 1, este reprezentată de cei trei prezentatori. Gazda emisiunii va fi Irina Fodor, care o înlocuiește pe Gina Pistol, alături de Oase și Marius Damian.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter