Cine este Emi de la Asia Express? Are două facultăți

Publicat pe

Cine este Emi de la Asia Express? Emi de la Asia Express a mers în aventura vieții lui pe Drumul Împăraților, alături de Cuza. Acesta este unul dintre cei trei membri ai trupei Noaptea Târziu, trupă care s-a făcut remarcată prin parodiile muzicale ajunse în topuri.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cine este Emi de la Asia Express? Emi de la Asia Express este unul dintre membri trupei Noaptea Târziu. Cuza, Emi și Cucu au pus bazele proiectului Noaptea Târziu mai mult dintr-o joacă. Ideea le-a venit în timp ce erau la o cafea.

Cine este Emi de la Asia Express? Are două facultățiCine este Emi de la Asia Express? Are două facultăți

Totul a început la o cafea studenţească, de 6 ore, în 2014, când am început să discutăm despre cum putem câştiga bani din online. Noi mergeam mereu prin cluburi, făceam karaoke, adaptam pe loc versurile şi făceam parodii muzicale. Şi ne-am gândit să facem asta pe online. Nu aveam nimic, la început. Primele filmări le-am făcut cu o cameră împrumutată şi cu bani de împrumut', povestea Cuza la un moment dat.

Citește și: Emi și Cuza, despre Asia Express 4: „Cam totul aici e o criză!”

Citește și: Cuza și Emi de la Noaptea Târziu participă la Asia Express 4: „Testăm prietenia”

Citește și: Connect-R și Shift participă la Asia Express 4:”Să vă rugați pentru noi!”

Citește și: Lidia Buble participă la Asia Express cu sora ei:„Vin să câștig'

Citește și: Cine este Zarug de la Asia Express 4 și cu ce se ocupă

Citește și: Cine este Lorelai Bratu de la Asia Express. E model plus-size

Cine este Emi de la Asia Express

Cine este Emi de la Asia Express? Emi, de la Asia Express, pe numele lui din buletin Emanuel Popescu, este din Târgu Jiu și este prieten cu Cuza încă din copilărie, fiind chiar și colegi de bancă. Niciunul dintre membrii trupei Noaptea Tâziu nu avea cunoştinţe muzicale sau media. Cuza era student la Medicină, Emi studia la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, iar Cucu urma cursurile Facultăţii de Limbi Străine.

Pe de altă parte, Emi participă la Asia Express alături de Cuza, a mai absolvit, pe lângă Facultatea de Sport, şi o Facultate de Management, un master şi un modul psihopedagogic.

Pentru noi, diplomele sunt, aşa, de palmares. Nu cred că vom profesa vreodată în domeniile astea, pentru că noi, în ultimii 3-4 ani, ne-am specializat în online. Acum avem un studio de înregistrări complet echipat, avem patru camere cu care filmam videoclipurile, lavaliere, lumini. Încercăm să fim din ce în ce mai profesionişti', spunea Emi, care va participa la Asia Express, sezonul 4, pentru Libertatea, la un moment dat.

Emi participă la Asia Express alătuiri de Cuza

Aventura Asia Express, sezonul 4, va fi și un test al prieteniei pentru Emi și Cuza. Cei doi sunt foarte entuziasmați de această oportunitate care li s-a oferit.

Plecarea în Asia Express deja mi-a stârnit emoţii pe care nu credeam că sunt capabil să le simt sau că le am. Abia aştept să trăiesc experienţa asta pe pielea mea; sunt convins că îmi va fi greu, dar îmi voi crea nişte amintiri pentru o viaţă. Am decis să mergem în Asia ca să îmi testez prietenia cu Emi. Dacă ne înţelegem şi acolo, o să îl cer de prietenul meu cel mai bun!!Sper să stăm cât mai mult în concurs’, a declarat Cuza de la Noaptea Târziu, care va pleca la Asia Express alături de Emi.

Filmările pentru cel de-al patrulea sezon Asia Express – Drumul Împăraților s-au terminat. Telespectatorii și fanii reality-show-ului de la Antena 1 vor fi în permanență ținuți la curent cu ce se întâmplă acolo atât pe TV, cât și în online, pe a1.ro, în secțiunea Jurnal de Asia și pe conturile de socializare ale emisiunii.

Sursa Foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter