Horațiu Mălăele a împlinit 69 de ani. A fost aniversat pe scenă, de colegi și de spectatori

Publicat pe

Pe 1 august, Horațiu Mălăele a împlinit 69 de ani și a avut parte de o surpriză de proporții. La finalul piesei „Dineu cu proști”, actorul a fost sărbătorit, pe scenă, chiar de către colegii de distribuție, dar și de spectatori.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Un adevărat geniu al comediei și unul dintre cei mai iubișți actori români, Horoațiu Mălăele a împlinit pe 1 august 69 de ani. Dacă, de obicei, actorul este cel care reușește să-și surprindă publicul la fiecare apariție, de data aceasta el a fost cel care a avut parte de un moment emoționant, pe scena teatrului, chiar la finalul piesei „Dineu cu proști”. Atât colegii de scenă, cât și spectatorii i-au pregătit o surpriză neașteptată.

Horațiu Mălăele a împlinit 69 de ani. A fost aniversat pe scenă, de colegi și de spectatoriHorațiu Mălăele a împlinit 69 de ani. A fost aniversat pe scenă, de colegi și de spectatori

Horațiu Mălăele, sărbătorit pe scenă la 69 de ani

Actor, regizor, scriitor, caricaturist de renume și stand-upper genial, Horațiu Mălăele are o carieră prodigioasă, fiind unul dintre cei mai apreciați artiști români. Pe 1 august, pe scena Teatrului Național, actorul a fost sărbătorit de colegii lui, dar și de spectatorii aflați în sală. Horațiu Mălăele a împlinit 69 de ani „la datorie”, însă momentul nu a rămas nemarcat.

La finalul piesei „Dineu cu proști”, marele actor a fost surprins în momentul în care atât colegii, cât și spectatorii, care l-au aplaudat în picioare, i-au cântat La mulți ani! Nu au lipsit nici confettile și nici tortul. La final, impresionat, Horațiu Mălăele și-a scos pălăria și a făcut o plecăciune în fața celor care i-au arătat astfel admirația și respectul lor.

Citește și: Horațiu Mălăele: 'Și actorii sunt oameni. Cred. Sper' / EXCLUSIV

Citește și: Horațiu Mălăele va deveni bunic pentru prima oară, la 68 de ani! Ce sex are bebelușul fiului său

Citește și: Divorțul dintre Alin Oprea și Larisa s-a încheiat. Ce se întâmplă cu averea de un milion de euro

Citește și: Mădălin Voicu, după ce a fost jignit de Fulgy: „Este o persoană bolnavă”

Citește și: Cum și-a cerut Dan Badea soția în căsătorie:„Din reflex, am făcut și o plecăciune’/ EXCLUSIV

Are un fiu care-i calcă pe urme

Horațiu Mălăele și soția lui, Gabriela, au doi băieți împreună, pe Cristian și Bogdan. Acesta nu își dorește ca fiul lui cel mare, Bogdan, să îi moștenească întru totul talentul și felul de a fi pe scenă. Actorul vrea ca tânărul să meargă pe propriul drum, nu să calce pe urmele lui.

Nu ştiu dacă el are ceva din talentul meu. După cum nu ştiu nici dacă-mi doresc să aibă aşa ceva, vreo bucăţică din talentul meu. Mai degrabă sper foarte tare să aibă amprentele sale speciale. Să nu calce pe urmele lăsate de unul sau de altul, oricum s-ar numi ei. Să meargă pe drumul lui!’, a declarat Horațiu Mălăele pentru impact.ro.

Horațiu Mălăele crede în talentul fiul său său și îi prevede o carieră mare în față.

„Are o carieră în faţă. Asta e sigur!’, a spus Horațiu Mălăele despre fiul său.

Actorul i-a oferit lui Bogdan anumite sfaturi și i-a urmărit activitatea actoricească. Acesta nu știe dacă fiul său a furat ceva de la el din punct de vedere actoricesc, dar vrea ca Bogdan să joace așa cum simte el.

„Nu ştiu dacă a furat ceva de la mine, cum se spune. Sau de la maică-sa. În fond, să fure de la cine vrea el şi să joace aşa cum simte el!‘, a mai declarat Horaţiu Mălăele.

 
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă