Divorțul dintre Alin Oprea și Larisa s-a încheiat. Ce se întâmplă cu averea de un milion de euro

Publicat pe

Divorțul dintre Alin Oprea și Larisa s-a încheiat. Solistul trupei Talisman spune că așteaptă hotărârea judecătorească. În plus, acesta a vorbit și despre partajul privind averea familiei, în valoare de un milion de euro. Totuși, Alin Oprea este un bărbat împlinit, s-a mutat la mare, iar relația cu Medana merge excelent.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Alin Oprea se poate considera un bărbat liber cu adevărat. Procesul de divorț dintre fostul solist de la Talisman și Larisa s-a încheiat. Cei doi au decis să pună punct unei căsnicii de 23 de ani, ulterior a urmat un scandal monstru derulat pe parcursul a multe luni de zile. Și-au spălat în public rufele relației, s-au acuzat reciproc de infidelitate și au fost implicați și copiii lor.

Divorțul dintre Alin Oprea și Larisa s-a încheiat. Ce se întâmplă cu averea de un milion de euroDivorțul dintre Alin Oprea și Larisa s-a încheiat. Ce se întâmplă cu averea de un milion de euro

Totuși, lui Alin Oprea îi merge foarte bine. Acesta se află pe litoral, acolo unde are zeci de spectacole. În plus, cu siguranță este foarte fericit că procesul de divorț s-a încheiat într-un sfârșit. Însă, în ceea ce privește partajul, Alin Oprea și fosta soție mai au de așteptat până la o decizie definitivă.

Citește și: Război între Tavi Colen și Alin Oprea la 15 ani de la destrămarea trupei Talisman:”Mie mi s-a părut un fel de infracțiune”

Citește și: Alin Oprea s-a logodit cu Medana! A cerut-o în căsătorie după doi ani de relație:„O așteptam de o viață'

Citește și: Cum a ajuns Marius Bodochi actor:„Prima dată am picat la facultate'/ EXCLUSIV

Citește și: Sandra Izbașa și Răzvan Bănică s-au căsătorit.Primele imagini de la cununie!

„Procesul de divorț este încheiat'

Alin Oprea și fosta soție, Larisa, au de împărțit mai multe bunuri: apartamente, vila în care și-au consumat căsnicia și bani. Mai exact, cei doi au de împărțit o avere estimată la un milion de euro. „Procesul de divorț este încheiat, așteptăm decizia judecătorească. Partajul se va judeca ulterior și voi câștiga tot ceea ce mi se cuvine legal, cred în justiție și în dreptate.

Dacă nu aș fi fost tratat în stil „mafiot', ci cu recunoștință și respect pentru tot ce am oferit o viață întreagă, nu aș mai fi avut nicio pretenție. Însă am fost trădat, „încornorat', „jecmănit' și tratat ca un „sclav pe plantație', ceea ce este inadmisibil.

Până la partaj, îmi câștig alte bunuri prin muncă cinstită, așa cum am făcut toată viața și cu siguranță în scurt timp voi construi ceva și mai măreț, pe o fundație solidă, nu pe nisip mișcător', împreună cu un om care mi-a dovedit iubire, respect și sprijin la greu: Medana!', a spus Alin Oprea pentru impact.ro. Artistul povestea, în timpul divorțului, că fosta soție i-a blocat accesul la conturile bancare.

Alin Oprea, mai fericit ca oricând alături de Medana

Cu toate că a trecut printr-o perioadă mai dificilă din cauza divorțului de Larisa, Alin Oprea se consideră un bărbat norocos pentru că a întâlnit-o pe Medana, alături de care și-a refăcut viața. Solistul spune că Medana, pe care a și cerut-o în căsătorie, i-a fost alături în cele mai grele momente și că necazurile n-au făcut decât să-i apropie și mai mult.  

„Relația mea cu Medana nu a venit ca un „pansament', peste deziluzia trăită în căsnicia mea, ci ca o regăsire a două suflete care se căutau dintotdeauna și care, în sfârșit, și-au găsit perechea.

Ea este omul care, aparent dintr-un străin, mi-a devenit atât iubita visată mereu, dar și cel mai bun prieten, mentor și ajutor. Ea m-a învățat ce înseamnă iubirea necondiționată, încrederea, pasiunea, tandrețea și iertarea. Când oamenii pentru care mi-am dedicat toată viața, pentru care am muncit zi și noapte și pentru care niciun sacrificiu personal nu a fost prea mare, m-au trădat și m-au dezamăgit, Medana a fost lângă mine și mi-a încălzit sufletul.

Această perioadă, cea mai dificilă din viața mea, a fost și perioada care ne-a apropiat cel mai mult, devenind practic de nedespărțit', a mai spus Alin Oprea, pentru sursa citată anterior.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter