Lorelei Bratu și Zarug participă la Asia Express: "Mă aștept să fie înfiorător de greu"

Publicat pe

Lorelai Bratu și Zarug participă la Asia Express, sezonul patru. S-a anunțat lista completă a celor care vor pleca pe Drumul Împăraților, precum și noua prezentatoare a emisiunii. Gina Pistol va fi înlocuită în acest sezon de Irina Fodor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Asia Express continuă! Show-ul de la Antena 1 continuă pe Drumul Împăraților, iar cele nouă echipe care pleacă în aventura vieții lor au fost anunțate. Este vorba despre Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța.

De asemenea, pe listă este anunțată și perechea Lorelai Bratu și Zarug.

Lorelei Bratu și Zarug participă la Asia Express: "Mă aștept să fie înfiorător de greu"Lorelei Bratu și Zarug participă la Asia Express: "Mă aștept să fie înfiorător de greu"

Cine este Lorelai Bratu de la Asia Express

Lorelei Bratu are 31 de ani și este cel mai cunoscut model plus-size din România. Este din Tecuci și militează pentru o lume în care frumusețea nu nicio legătură cu greutatea sau înălțimea.

Lorelai Bratu de la Asia Express a declarat că a acceptat imediat provocarea și că deja se aștepată să îi fie extrem de greu, dar mizează mult pe umor în toată această aventură.

În general, iau viata cu tot ce e mai bun în ea, aşa că am răspuns instant da’ la o vacanţă prelungită pe banii altora. Mă aştept să fie cu hohote de râs şi înfiorător de greu, dar hei, m-am antrenat toată viaţa să caut şi să găsesc soluţii pentru orice situatie. Altfel, mă bazez pe tehnicile mele avansate de seducţie şi pe ambulanţa de pe traseu. De vis va fi!’, a declarat Lorelei.

Citește și: Lista completă concurenți Asia Express sezonul 4

Citește și: Gina Pistol, prima reacție după ce a fost înlocuită de Irina Fodor la Asia Express sezon 4:'Să aveți un drum…'

Citește și: Ana Porgras, adevărul despre relația cu tatăl său, după divorțul părinților:„Am rămas cu sechele'/ EXCLUSIV

Citește și: Cine este femeia în compania căreia a fost surprins Alexandru Ciucu.O cunoaște și soția lui, Alina Sorescu!

Cine este Zarug de la Asia Express

Lorelai Bratu va face echipă la Asia Express cu Zarug. Mihai Dan Zarug, pe numele întreg, este designer vestimentar. În urmă cu trei ani, el a avut și o participare spectaculoasă la Chefi la cuțite, când a venit pe tocuri. Noul concurent de la Asia Express cochetează și cu muzica, filmându-se recnt cântând câteva melodii.

Zarug susține că nu îi vine să creadă ca s-a înhămat să participe la o emisiune de asemenea anvergură. Totuși, nu vrea să rămână cu niciun regret, astfel că a spus „da' proiectului.

Mie încă nu-mi vine să cred că m-am înhămat la Asia Express. Acum puţin timp, mi-ar fi îngheţat sângele în vene la ideea că aş putea face asta, diferit de data asta e că, atunci când am primit propunerea, am ştiut din prima secundă că aş fi regretat să nu o trăiesc. Cred că va fi mega fun, psihotic şi pe alocuri înfricoşător, şi mai cred ca va fi the best middle life crisis ever.’, a completat Zarug, după ce s-a aflat că e pe lista de concurenți de la Asia Express sezonul 4.

Reamintim că Irina Fodor, Oase și Marius Damian prezintă Asia Express, sezonul 4. Noul sezon Asia Express pornește pe Drumul Împăraților cu un nou prezentator. Irina Fodor este cea care va prezenta Asia Express, sezonul 4, în locul Ginei Pistol.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter