Elena Marin, adevăruri nespuse despre relația cu Zanni: „Ne-am îmbrățișat și mi s-a părut...”/ EXCLUSIV

Publicat pe

Tensiunile dintre Elena Marin și Zanni de la Survivor s-au menținut pe tot parcursul competiției. Show-ul s-a încheiat, însă relația nu s-a îmbunătățit nici după reîntoarcerea în România. Faimoasa ne-a vorbit în exlusivitate despre care a fost relația cu artistul în emisiune și ce s-a întâmplat după Survivor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cum comentezi acum, la rece, deznodământul concursului? Și faptul că nu ai reușit să ajungi în finală?

Nimic nu este întâmplător, așa a fost să fie, și Dumnezeu le va așeza pe toate. Cu siguranță, Zanni avea nevoie de acel premiu, și-a dorit foarte mult să câștige, chiar dacă, din punctul meu de vedere, lucrurile nu au fost așa cum poate eu mă așteptam. Eu sunt împăcată cu mine, am făcut tot ceea ce am putut, am dat tot ceea ce am putut și sunt mândră de ceea ce am realizat.

Elena Marin, adevăruri nespuse despre relația cu Zanni: „Ne-am îmbrățișat și mi s-a părut...'/ EXCLUSIVElena Marin, adevăruri nespuse despre relația cu Zanni: „Ne-am îmbrățișat și mi s-a părut...'/ EXCLUSIV

Elena Marin: „Sunt încă rănită de ceea ce s-a întâmplat'

Ce ne poți spune despre relația cu Zanni? Ai mai vorbit cu el după
concurs? Ce sentimente ai față de el acum, când „Survivor s-a terminat? Ce gânduri și ce sentimente te încearcă referitor la el?

Singura noastră interacțiune a fost la acea cină organizată de Kanal D. M-am dus la el când am ajuns, era împreună cu alți colegi, ne-am îmbrățișat și mi s-a părut destul de rece. Asta a fost tot. Nu cred că vom păstra vreo legătură, dar sunt deschisă. În momentul în care am intrat în competiție, am fost alături de el, am empatizat cu povestea lui și doream să îl ajut în anumite privințe. Cred că, dacă voi primi telefon de la el și îmi va cere ajutorul, cu siguranță i-l voi acorda fără probleme.

Singurele sentimente pe care încă le retrăiesc sunt acele momente pe care le revăd pe rețelele sociale sau la televizor, în care el mă acuză de anumite lucruri, nedrepte, așa cum am spus și în competiție, și încă doare. Am văzut că a scos piesă nouă, felicitări pentru ceea ce a reușit, pentru parcursul pe care îl are! În afară de faptul că sunt încă rănită de ceea ce s-a întâmplat, nu țin niciun fel de ură.

Mi-ar plăcea, chiar dacă la „Survivor România am învățat să nu-mi pese de ceea ce cred ceilalți despre mine, să mă cunoască, să își dea seama că eu, Elena Marin, așa cum am fost în Dominicană, așa sunt și în viața reală.

Citește și: Ce s-a întâmplat între Zanni și Elena Marin când nu erau filmați:„Am pus mâna direct'

Citește și: Cum a reacționat Elena Marin după ce Zanni a câștigat Survivor 2021:„Am fost luați de val'

Citește și: Cum a ajuns Marius Bodochi actor:„Prima dată am picat la facultate'/ EXCLUSIV

Citește și: Irinel Columbeanu, îngrijorat că Monica nu i-a răspuns, după despărțirea de Mr. Pink:„Mă frământă situația'

Elena Marin: „Asta m-a făcut să nu mă pot apropia de Zanni'

Noi am crezut că, la momentul excursiei, când Zanni te-a ales să mergeți împreună, a fost îngropată securea războiului. Ce s-a mai întâmplat între voi după acea excursie?

Exact același lucru am crezut și eu. L-am îmbrățișat cu foarte mare drag, am apreciat faptul că el m-a ales pe mine, i-am mulțumit, dar am observat că el nu este foarte deschis. M-am bucurat de acel reward cât am putut de mult și am crezut că este un pas spre împăcare, ținând cont că erau jocurile individuale, nu mai făceam parte din aceeași echipă și nu mai aveam motive să ne certăm. Lucrurile nu au stat așa și, la două zile distanță, lucrurile au luat-o de la capăt cu aceleași acuzații. Asta m-a făcut, din păcate, să nu mă pot apropia de el și să nu putem ține o legătură de prietenie mai strânsă.

Elena Marin: „Să își folosească inteligența în scopuri constructive'

Vrei să îi mai transmiți lui Zanni ceva, acum?

I-aș sugera să fie în continuare vocal, așa cum a fost și până acum, dar să încerce să își folosească inteligența pe care o are, una foarte mare, nu numai în scopuri distructive, ci în unele mai constructive. Și i-aș mai spune să încerce să se apropie de Dumnezeu și să Îi mulțumească pentru câștigul lui.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE AUGUST AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter