Irinel Columbeanu, îngrijorat că Monica nu i-a răspuns, după despărțirea de Mr. Pink: „Mă frământă situația”

Publicat pe

La scurt timp după ce s-a aflat că Monica Gabor și Mr. Pink s-au despărțit, vedeta s-a făcut parcă nevăzută, nici măcar Irinel Columbeanu, fostul ei soț și tatăl fiicei sale, nereușind să-i dea de urmă. Iată ce spune omul de afaceri despre toată situația!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Vestea că Monica Gabor și Mr. Pink nu mai formează un cuplu, după o relație de 10 ani, a luat pe toată lumea prin surprindere, cu atât mai mult cu cât nu păreau a fi probleme în paradis. Iată însă că ruptura a fost confirmată, iar de atunci Monica a rămas destul de low profile. Nici măcar Irinel Columbeanu nu a reușit să dea de ea și de fiica lor și este destul de îngrijorat.

Irinel Columbeanu, îngrijorat că Monica nu i-a răspuns, după despărțirea de Mr. Pink: „Mă frământă situația'Irinel Columbeanu, îngrijorat că Monica nu i-a răspuns, după despărțirea de Mr. Pink: „Mă frământă situația'

Irinel Columbeanu nu poate lua legătura cu Monica

După despărțirea de Mr. Pink, numele Monicăi Gabor a ajuns pe buzele tuturor, cei mai mulți întrebându-se unde este acum fosta doamnă Columbeanu. Recent, ea a fost văzută în Dubai, la un restaurant de lux, unde chiar s-a fotografiat, afișând o mină zâmbitoare. Monica a reușit să pună distanță între ea și apropiați, în asemenea măsură încât nici măcar fostul ei soț nu a reușit să ia legătura cu ea.

Citește și: Irinel Columbeanu, primele declarații despre despărțirea dintre Monica Gabor de Mr. Pink:'Într-un cuplu…'/ EXCLUSIV

Citește și: Monica Gabor, prima apariție după ce s-a aflat că s-a despărțit de Mr. Pink. Cum a petrecut

Citește și: De ce s-au despărțit Monica Gabor și Mr. Pink. Afaceristul îi pusese numeroase interdicții

Citește și: Amal și George Clooney vor deveni părinți a treia oară: „Sarcina a început să se vadă'

Citește și: Chef Florin Dumitrescu a luat permisul de conducere! De ce i-a fost cel mai teamă

Irinel Columbeanu, îngrijorat că nu a mai vorbit cu Monica Gabor

Irinel Columbeanu a mărturisit că este îngrijorat că nu știe nimic despre Monica și despre fiica sa, deoarece nu le-a putut contacta… Paradoxal, în ciuda evidenței, omul de afaceri nu crede că ruptura dintre Monica Gabor și Mr. Pink este definitivă.

„Nu am mai vorbit deloc cu Monica după ce s-a aflat vestea. M-am gândit mult la chestia asta, mă frământă situația în sine!

Nu am încă un program stabilit pentru vara aceasta cu fetița. Eu nu cred că este nevoie să o ajute cineva pe Monica în această situație, ea o să se descurce singură din câte o cunosc. Nu este vorba de ambiție de fier în această situație, Monica este o femeie foarte temperamentală.

Eu cât îi cunosc pe amândoi, pentru că l-am cunoscut și pe Mr.Pink, o să se înțeleagă și o să se împace. Deci dacă ai o femeie temperamentală lângă tine și ești un bărbat deștept, nu ai cum să nu te înțelegi. Mi se pare că se face o furtună într-un pahar de apă.

Ei și-au dat un reset la relație pentru o revalidare. Cu alte cuvinte, nu îmi fac griji că ei doi se vor separa', a declarat Irinel Columbeanu pentru Impact.ro.

Irinel Columbeanu a vorbit cu fiica sa acum două săptămâni

Cu puțin timp înainte de a se afla despre despărțirea dintre Monica Gabor și Mr. Pink, aceasta a plecat într-o vacanță de lux alături de sora ei, Ramona Gabor. Cele două surori au postat atunci poze din vacanță, unde păreau a se distra de minune. Monica Gabor nu s-a întors în Statele Unite ale Americii după vacanța petrecută în Grecia. Aceasta a însoțit-o pe Ramona Gabor în Dubai, semn că sora ei n-o lasă la greu, pentru că nu este chiar atât de ușor să pui punct unei relații de 10 ani. Și cum Irina este alătrui de mama ei, Irinel Columbeanu nu a mai vorbit de ceva vreme cu fiica sa.

Omul de afaceri a mărturisit că ultima oară a vorbit cu Irinuca în urmă cu două săptămâni, înainte de a se afla despre despărțirea dintre Monica și iubitul ei. Cei doi au păstrat legătura pe Skype, iar ultima lor discuție a fost despre cartea la care scrie Irina.

Irina mi-a spus acum două săptămâni că scrie la o carte. Deja ajunsese la peste 20.000 și ceva de cuvinte. Nu știu despre ce anume este cartea și eu sunt curios. Scrie în limba engleză. Acum vorbim de la autor la autor, ce să mai', a mai spus Irinel Columbeanu despre fiica sa.

De ce s-au despărțit Monica Gabor și Mr. Pink

Văzută din afară, relația dintre Monica Gabor și Mr. Pink, părea una perfectă. Ea tânără, frumoasă și întreprinzătoare, el tânăr și extrem de bogat. Amândoi au câte un copil, iar relația dintre „mama vitregă’ și fiul milionarului părea perfectă. Cel puțin asta se vedea din fotografiile postate de Monica Gabor pe contul ei de Instagram. Confirmarea despărțiriia venit de la Paul Mantea, milionarul care a ajutat-o pe Monica atunci când s-a mutat în America. Se pare că iubitul ei o controla în permanență și ea era obligată să i se supună…

‘Nu putea face nicio mișcare, era tot timpul sub controlul lui. Era monitorizată în permanență. Avea voie să facă cumpărăturile doar de pe net sau de la un supermaket de lux din zonă, unde Mr. Pink cunoștea pe toată lumea, a mărturisit o persoană din proximitatea Monicăi pentru playtech.ro.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter